PENGUMUMAN

JOM BELI PRODUK KECANTIKAN DI CHANTEKGOJES :) . SMS SAHAJA : +6 011 25 467 465... SEBARANG PANGGILAN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI. PLEASE! NO CALL! SMS SAHAJA... NO.TRACKING AKAN DIBERI PADA SEBELAH MALAM SETELAH BARANG DIHANTAR OLEH POSLAJU. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI :)

LIKE ME :)

Thursday, 19 November 2015

✿ALOEVERA GEL FOREVER : DETOX SECARA ALAMI✿


Bismillah...

ASSALAMUALAIKUM GOJES!!!

UPDATED ON 22/01/2017

Stok baru masuk!!! 😄
RM90 SM
INCLUDE POSTAGE

NAH! PRODUK PALING HOT UNTUK DETOX BADAN BAGI MELANCARKAN PEMBUANGAN TOKSIN DALAM BADAN! TAK CAYA? CUBA LAH! :)

✿ALOEVERA GEL FOREVER✿

HARGA CHANTEKGOJES
RM90
INCLUDE POSTAGE SM 

UNTUK ORDER
SMS SAHAJA : 011 25 467 465

Khasiat:
* Pilihan yang amat baik untuk mengekalkan kesihatan, membantu menguatkan sistem imun dan melancarkan sistem gastrousus.
* Membantu meningkatkan keefisienan penyerapan nutrien oleh sel-sel. Ini bermakna tubuh anda akan menerima lebih banyak khasiat daripada makanan dan penokok diet yang anda ambil dan meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan anda.
* Membantu menyahtoksik tubuh dan mengurangkan beban terhadap sistem pencernaan. Ia membersihkan usus kecil, melancarkan pembuangan najis dan mengurangkan mikroorganisma yang tidak baik seperti kulat. Kulit anda akan menjadi lebih baik dan berseri apabila proses penyahtoksikan berjalan dengan lancar.* Sistem pencernaan yang sihat mengurangkan beban hati dan dengan demikian membolehkannya memetabolismekan lemak dengan lebih efisien untuk membebaskan lebih banyak tenaga. Dengan itu, dapat mengurangkan simpanan lemak dan membantu mengawalkan berat badan.
* Memberikan tindakan 2-dalam-1 iaitu menyahtoksik dan mencergaskan dengan serentak.
* Membantu meningkatkan kebolehan penyembuhan sistematik badan dan dengan demikian mengurangkan penyakit yang terjadi akibat keupayaan penyahtoksikan dan penyerapan nutrien yang kurang baik.


✿Cara Pengambilan✿

Dos yang dicadangkan: 30 - 60ml setiap kali,
Campur dengan 50~100ml air kosong.
2 kali sehari


SELAMAT MENCUBA :)
No comments:

Post a Comment

senyum selalu :)