PENGUMUMAN

JOM BELI PRODUK KECANTIKAN DI CHANTEKGOJES :) . SMS SAHAJA : +6 011 25 467 465... SEBARANG PANGGILAN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI. PLEASE! NO CALL! SMS SAHAJA... NO.TRACKING AKAN DIBERI PADA SEBELAH MALAM SETELAH BARANG DIHANTAR OLEH POSLAJU. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI :)

LIKE ME :)

Tuesday, 30 June 2015

JAMU PERAWAN NZ : JAMU TERLARIS DAN 100% ORIGINAL


Bismillah
Assalamualaikum Gojes

UPDATE : 29/09/2016
(READY STOCK!)


- Sejak kebelakangan ni, ramai yang duk cari Jamu Perawan Nz.
TAPI stok sekarang susah pulak.. kalau ada pun SEKEJAPPP JE DA HABIS.
sampai yang dah booking pon terpaksa refund balik duit sebab ak cukup

(guna sistem yang mana bank in dulu, dapat dulu.
tak kira lah awak anak dato ke, anak menteri ke,
bayar lambat tunggu giliran lah ye. hihi.
)

---------------------------------------------------------------
Penangan Jamu Perawan Nz
dari awal-awal Chantekgojes buka post pasal jamu perawan
di blog Warizs Enterprise tahun 2013 sampai sekarang 2016.. masih ramai yang gigih nak  JAMU PERAWAN NZ taw~ Sebab???
 sebab JAMU ni memang meletopsss!



HAAAA!! NIE LAH DIA..
JAMU PERAWAN NZ
NEW IMAGE ORANG KATA..
TAPI KANDUNGAN DIA MAINTAIN MELETOPS!

ps : sekarang yang 2015 tu. new packaging..




JAMU PERAWAN NZ BARU!!!
SESUAI UNTUK WANITA YG BERUMAHTANGGA ATAU YANG MASIH BUJANG (DARA).
 TIDAK SESUAI UTK WANITA MENGANDUNG ATAU DATANG BULAN.


JAMU PERAWAN NZ






1botol ada 60 BIJI

HARGA
1 BOTOL : RM35.00
POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS


BELI 3 BOTOL
RM100
FREE POSTAGE :)

BELI 5 BOTOL
RM165
FREE POSTAGE :)

BORONG 10 BOTOL
RM300
+ FREE GIFT (Random gift)


JIKA BERMINAT UNTUK MENCUBA
SMS SAHAJA
011 25 467 465 SEKARANG

~ KHASIATNYA JAMU PERAWAN NZ ~

- merawat keputihan dan lendiran yg banyak

- menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan

- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan

selepas bersalin

- mengecutkan peranakan

- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita

- melancarkan peredaran haid

- vagina akan berbau harum semulajadi

- Kencing Manis

- Darah Tinggi

- Gout

- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar

- kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang

- anti jerawat

- dapat mengembalikan awet muda

- menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur

- sengugut

- menambahkan tenaga batin

- memulihkan urat saraf

- merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)

- merawat payudara ( KANSER )

- anti kanser

- sakit lutut

- kebas kaki tangan

- senak kembung

- angin medu

- lenguh sendi

- mengembalikan berat badan secara alami

- AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN


Ramuan Bahan Jamu Perawan

- Daun Mas Cotek

- Manjakani

- Nenas Batu

- Ibu Gamat

- Madu Lebah

- Akar Kayu Sari Rapat.


Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~

Sesuai juga untuk remaja dan dewasa.


UNTUK KESAN YG LEBIH KETARA, ELAKKAN HUBUNGAN KELAMIN PADA TIGA HARI PENGAMBILAN. SESUAI UTK WANITA YG BERUMAHTANGGA ATAU BUJANG. TIDAK SESUAI UTK WANITA MENGANDUNG ATAU DATANG BULAN.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
OPTION BAGI YANG TIDAK SUKA PRODUK MINUMAN, KUNYAH TELAN ATAU JAMU
BOLEH DAPATKAN
MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY
klik link ATAU gambar  di bawah :
http://chantekgojes.blogspot.my/2016/08/miss-v-perfume-by-mollys-beauty.html

 MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


CARA -CARA MAKAN & INSERT JAMU PERAWAN NZ


1 ~ Untuk merawat keputihan, lendiran yang banyak berbau masam
 ambil 3-5 biji sehari selepas makan.
insert sebiji jamu perawan nz sebelum tidur dan cuci apabila bangun pagi.


2 ~ Untuk memontokkan sambil menjaga kecantikan dari dalam serta kemutan yg padat dan yg kuat ambil 4 biji pagi dan mlm selepas makan.


3~ Untuk ibu yang selepas melahirkan serta menyusu badan
makan hanya sebiji jamu perawan nz sahaja,
jika tidak panas blh tambah 1biji lg. diambil selepas makan.


4~ Bagi yg keguguran atau selepas pembedahan
ambil 4-5 biji pagi dan malam. selepas makan.


5~Untuk menghilangkan dan memperkemaskan bibir faraj,
rendam 2 -3biji di dlm air suam sehingga kembang
dan cuci di bibir faraj dan dalam vagina.


6~ Untuk kepuasan seks, masukkan sebiji jamu pil di dalam faraj seboleh jari dan jgn kemut semasa insert dilakukan. Tuggu 1 - 2 jam pintu rahim akan mengecut, ketat dan laluan akan menjadi sempit, hubungan akan kembali seperti malam pertama. perawan yg menawan.

AMARAN!
 ANAK DARA JANGAN MEMANDAI NAK INSERT YE!!
JUST TELAN/MAKAN SAHAJA..



TESTIMONI JAMU PERAWAN NZ
ADA 19 TESTIMONI KAT BAWAH NIE.. BACA LAH YE..

AMARAN :18SX

Testimoni 1
Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

Testimoni 2
I dah makan your jamu for a week...so far..mmg bagus...badan xpenat...bangun pagi pun ok jer..before this..punya lah liat nak bukak mata kalau bgun pagi nak gi keje...tapi skrg automatic pgi mata dah bukak and badan dah tak letih lagi...
Bab masuk kat tutt...mmg ketat..kita sendiri bole rase...and agak kering...tapi...faham2 jela..kalau dah ketat and kering...so for me..cukup dgn makan jer..itu pun hbby ckp dah cukup ketat.

Testimoni 4
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak..tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume.

Testimoni 5
Akak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..

Testimoni 6
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 7
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye.

Testimoni 8
Spitfire Blackheart ~ betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy . thanks kak

Testimoni 9
Salam kak,
Saya nak bagi testimoni gak ni……heheheheh
Sebelum ni saya dah cuba mcm2 jenis jamu… mcm2 la… tapi semuanya x sesuai kot, sbb x ada perubahan apa2 pun. Tapi Jamu ni memang tip top.. sesuai sgt…
Nak start crita ni….. Masa saya dpt jamu tu saya tgh period, tapi saya star...t makan gak…darah kuar berketul2, ngeri gak la tapi dlm 3-4 hari gitu, tapi lepas tu lega sgt2…… keputihan pun dah x der, clear sungguh, x perlu nak pakai panty liner lagi…..
tapi part yg paling bestnyer…hehehe……jeng..jeng…jeng…..(18sx) memang powerzzzz giler jamu akak ni…..masa bersama hubby tu….hubby puji sungguh2 ..… dia kata persembahan memang mantopppp……macam malam pertama..nak terjah pun payah.…..yg part paling best tu, skg ni pantang tersentuh….kalau tersentuh nak on jer….….hahahahhah….. Jamu akak ni memang sesuai sgt la ngan saya…so lepas ni saya nak order lagi la……tungguuuuuuuu………
thanks yer kak, kerana menjanjikan setiap malam seperti malam pertama…hehehehe

Testimoni 10
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 11
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 12
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 13
jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 14
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ *NDR*

Testimoni 15
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 4/2/11 JUMAAT 11.00PM
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..

Testimoni 16
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 10.21PM
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 17
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 11.00PM
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hubby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
(NAMA DIRAHSIAKAN)18SX!!

Testimoni 18
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 10/2/11 KHAMIS
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 19
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 17/2/2011 khamis
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"


SELAMAT MENCUBA JAMU PERAWAN NZ YE :)

Monday, 29 June 2015

RED BELLA BARU : WHITENING AND CONTOURING BODY WASH


Bismillah..
Assalamualaikum Gojes  :)

BLOG UPDATE!
> 20/07/2016<

REDBELLA BODY WASH BARU
RM60 SM FREE POSTAGE !!!!




EXCLUSIVE!!!
TESTIMONI CHANTEKGOJES SENDIRI!!! HEHE
chantekgojes dah guna ok~
saja-saja je guna sebenarnya sebab mandian kat rumah dah habis.
Percaya atau tidak,
lepas guna redbella, mandi, lap-lap badan,
macam baru lepas pakai serum pengurus badan...hahha.
Terasa sejuk, berangin, kadang-kadang rasa suam2 panas.
Apa yang chantekgojes perasan, perut ni terasa lawas je, senang nak membuang.
Padahal tak ambil ubat lawas pun..kemungkinan berat pon dah turun kot..hehehe:))
JOM PAKAT CUBA REDBELLA!
chantekgojes nak share satu produk kepada gojes-gojes yang
nak kurus dan putihkan kulit tapi tak nak ambil supplement atau ubat kurus yang macam-macam...

haaa~ menarik tak?? hehehhe


ce tengok kat bawah nie~


Anda menghadapi masalah

Kulit kering ?
Ketiak, leher & celah paha yg gelap ?
Kulit badan yang tidak sekata ?
Jerawat badan ?
Kulit badan gelap dari muka ?
Lemak yang tidak diingini ?
Angin di dalam badan ?

 
RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH


HARGA REDBELLA
RM68 SM / RM78 SS

NAK HARGA LESS KAT BAWAH??
RM60 SM / 70 SS*

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
*SABAH SARAWAK ADD POSTAGE : RM5
SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG
- STOK ADALAH TERHAD OKAY :) -



KELEBIHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH



- Mencerahkan kulit
- Memecahkan lemak-lemak
- Menganjal dan melembapkan kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Bantu atasi masalah tona kulit tidak sekata
- Hilangkan hitam tengkuk, ketiak dan celah paha


BAHAN-BAHAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
~ Aqua
~ Sodium Laureth Sulphate
~ Concamidopropyl Betaine
~ CDE
~ Sodium Lauryl Sulphate
~ Glycerin
~ Ethylene Glycol Monostearate
~ Xantalgosil C
~ Algisium C
~ Hyaluronic Acid
~ Vitamin E
~ Fragrance
~ Polyquat 7
~ Citric acid
~ Preservative


Anda menghadapi masalah..

> Kulit kering?
> Ketiak, leher & celah paha yg gelap?
> Kulit badan yang tidak sekata?
> Jerawat badan?
> Kulit badan gelap dari muka?
> Lemak yang tidak diingini?
> Angin di dalam badan?




RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SANGAT SESUAI UNTUK :-

- Hilangan rekahan pada tumit kaki
- Melembapkan kulit badan
- Mencerahkan kulit badan
- Masalah kulit badan (gatal2, jerawat dan panau)
- Pecahkan lemak yang tidak diingini
- Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu pecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan

CARA PENGGUNAAN RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

~ Picitkan, buihkan dan sapu pada badan yang basah
~ Urut perlahan2 pada bahagian yang bermasalah
~ Biarkan 2 minit dan bilas
~ Gunakan setiap kali anda mandi
~ 450 ml
(Tahan selama 2 bulan jika guna 2 kali sehari)




REDBELLA BODY WASH BARU



SOALAN LAZIM RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH

Ramai yang tanya kandungan Red Bella Body Wash yang boleh menolong kuruskan dan putihkan  ni taw~..

. Bahan-bahan Red Bella Body Wash terdiri daripada :

Sodium Laureth Sulphate (SLS)
Ia bertindak lebih lembut ke atas kulit, tidak meninggalkan kesan iritasi dan tidak mendatangkan kesan sampingan. Kesan paling ketara ialah iritasi kulit terutamanya pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. SLS bekerja membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit.

Algisium C
Sangat efektif bagi memecahkan lemak-lemak degil (perut, pinggang, paha). Menghilangkan parut hitam di perut, mengawal kolagen agar tidak susut dengan ketara apabila semakin berumur serta menghilangkan kedutan di perut.

Hyaluronic acid
Berkesan untuk menambahkan kelembapan kulit menjadikan kulit nampak lebih cantik berseri, lebih-lebih lagi untuk kulit yang matang. Selain itu, hyaluronic acid ni adalah stimulating agent untuk sintesis kolagen, maka pentinglah adanya hyaluronic acid ni kalau kita ambil supplement collagen.

Aqua
Fungsinya berhubungan dengan bahan detergent yang berfungsi baik bila bercampur dengan air.

Polyquat
Membuat kulit menjadi lebih halus selembut bayi.



TESTIMONI RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH






JOM LAH CUBA RED BELLA
 WHITENING & SLIMMING BODY WASH
SEKARANG
SMS SAHAJA : 011 25 467 465
UNTUK DAPATKAN POTONGAN HARGA.

Thursday, 25 June 2015

ELAIKIE : SABUN PENCUCI WANITA #PROJEKMEMIKATSUAMI

Bismillah
Assalamualaikum Gojes :)

UNTUK PENGETAHUAN GOJES SEMUA...
ELAIKI @ ELAIKIE ADALAH PRODUK YANG SAMA
BUKAN TIRUAN ATAU BAGAI YE :)
PERUBAHAN HANYA PADA PERKATAAN SAHAJA.
ELAIKI  ---> ELAIKIE

UPDATE
21/04/2017





Packaging BARU
ALANA FEMININE SOAP by Elaiki
HARGA : RM59.90
Include postage :)

MEH PAKAT BELI ELAIKIE :)



SOALAN FEMES:
cust tanya ape perbezaan elaiki lama dengan elaikie new packaging?
100% bahan yang terkandung dalam elaikie new berbeza dgn yg lama..
Bahan semulajadi seperti manjakani..sireh, pihak HQ gandakan lagi untuk kesan 10 bintang..
Gred A + +.. :)




PERCAYA ATAU PUN TIDAK!!!

šŸ­PRODUK GRED A ++ UNTUK KESAN 5 BINTANGšŸ­

Fakta: 97% suami menyatakan bahawa mereka
  suka miss v yang ketat dan grip!

Kaum hawa jangan ambil mudah tentang penjagaan miss v !!

~> Kakak yang dah kahwin
MISS V DAH LONGGAR?

~> Adik yang bujang
MISS V BERBAU?

~> Gatal-gatal?
~> Keputihan meleleh?
~> Celah peha hitam?


Jangan biar tapi ikhtiar!!!!
Kesan seawal sekali penggunaan!
Dijamin SELAMAT dan BERKESAN!
InshaAllah!!.



KELEBIHAN SABUN ELAIKI :
1.Bagus utk menghilangkn kegatalan miss v.
2.Mengetatkn miss v. 
3.memastikan kebersihan setiap hari.
4.Boleh menghilangkn kegatalan pada ketiak. 
5.Mencerahkn miss v. 
6.Sesuai untuk semua wanita. 

Untuk kegunaan luaran sahaja.

ALERT : Ibu hamil 6 bulan ke atas dilarang guna sama sekali !!! 

Cara menggunakannya Sabun Elaiki :
Buihkan tangan dengan sabun ELAIKI sebelum disapukan pada miss v.
 Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih.

POTONG KECIL-KECIL UNTUK LEBIH JIMAT

BERAT : 40 GRAM

PS : UNTUK WANITA SAHAJA !





HARGA PASARAN
RM59.90




HARGA ELAIKI CHANTEKGOJES :
1PC : RM55 INCLUDE POSTAGE :)
2PC : RM100 FREE POSTAGE + GIFT*

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG




*GIFT DARIPADA CHANTEKGOJES SENDIRI
( HANYA 2 & KEATAS SAHAJA) :)




★★ ANTARA ISI KANDUNGAN BAHAN ★★

✔TRANSPARENT SOAP
✔MANJAKANI
✔KAYU SERAPAT
✔EXTRACT SIREH
✔GLYCERIN
✔EXTRACT LIMAU PURUT
✔BEEWAX
✔RO.WATER
✔KACIP FATIMAH

Alhamdulillah..
ramai sangat yang tunggu Elaiki new packaging..
Pertama di Malaysia!
Pencuci bahagian intim untuk kaum hawa..
Extra rapat..extra ketat..extra bersih..inshaAllah..

Elaiki Untuk mu wanita..
Sabun elaiki,sabun pencuci wanita pertama yang ada ph 5.5....

>miss v gatal-gatal??
>miss v longgar??
>missv berbau??

Kami ada jalan penyelesaianya!!

✔KESEGARAN DAN KESELESAAN YANG TAHAN LAMA
✔SELAMAT DAN LEMBUT PADA PERMUKAAN KULIT
✔MEMBERI PERLINDUNGAN HARIAN SECARA SEMULA JADI
✔PROJEK MEMIKAT SUAMI


★★KELEBIHAN★★
✔ANTI BAKTERIA
✔MEMBERSIHKAN ALAT INTIM
✔MEMBANTU MENGATASI MASALAH JANGKITAN ALAT KELAMIN
✔MENGHILANGKAN BAU YANG KURANG MENYENANGKAN
✔MEMBERI KESEGARAN BERPANJANGAN




miss v gatal?
tak selesa?
hilang kawalan kencing? 
miss V longgar?

CUBA ELAIKI SOAP
Diyakini bersih, slesa dan ketat! 

Ada Kelulusan KKM
Kandungan : Manjakani, dan herba2 terpilih. 
100% Herbal

Mengeratkan hubungan suami isteri dgn sabun Elaiki? 

Macam mana tu? Apa kebaikan sabun ni?
 Tiada bahan kimia ke?
Wanita belum berkahwin boleh pakai ke?

Nak cuba sesuatu produk kena yakin!
Nak suami sayang pun kena yakin!

HARGA ELAIKI CHANTEKGOJES :
1PC : RM55 INCLUDE POSTAGE :)
2PC : RM100 FREE POSTAGE + GIFT*

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG

*GIFT DARIPADA CHANTEKGOJES SENDIRI UTK PEMBELIAN DUA DAN KEATAS :)






TESTIMONI SABUN ELAIKI

keputihan berkurangan dan mengetatkan rahim

MIss V makin ketat macam anak dara



keputihan 
lendir dan keputihan bercampur darah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OPTION BAGI YANG TIDAK SUKA PRODUK
MINUMAN, KUNYAH, TELAN, SABUN ATAU JAMU
BOLEH DAPATKAN
MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY
klik link ATAU gambar  di bawah :
http://chantekgojes.blogspot.my/2016/08/miss-v-perfume-by-mollys-beauty.html
 MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


SELAMAT MENCUBA :) BELI DENGAN CHANTEKGOJES..
GERENTI PUAS HATI..HEHE

Monday, 22 June 2015

COFFEE PINK : KENYANG, RAMPING, CANTIK DAN BERSERI - FORMULASI LUAR BIASA 100% ORIGINAL!

Bismillah

ASSALAMUALAIKUM GOJES :)

KAN DAH CAKAP~
KOPI PINK @ COFFEE PINK NI AKAN MENJADI PILIHAN WANITA SEKARANG.
LAGI-LAGI YANG SIBUK BEKERJA DAN TAK ADA MASA NAK MAKAN.
KOPI PINK DAPAT MENGEYANGKAN PENGGUNA TANPA PENGAMBILAN MAKAN BERAT YANG LAIN TAW :)

JOM ORDER SEKARANG!
RUGI TAK CUBA ~



Hitam Itu Menawan?? 
Semestinyaa. 
.
COFFEE PINK dari PINKISH BEAUTY COSMETIC. 
.
Coffee Lover, U must try this! 
Full of vitamin.
Less caffeine. 
No collagen.
Less odour.



SMS SAHAJA : 011 25 467 465 UNTUK PERTANYAAN LANJUT :)

ISI KANDUNGAN : 15SACHET 1 JAR
- Ingin nikmati secawan kopi yang bercitarasa UNIK, selain boleh MENCERAHKAN badan?

- Mahu kulit kekal ANJAL dan GEBU berona merah jambu, tapi alah pada KOLAGEN yang boleh mengganggu HORMON atau MENGGEMUKKAN?

- Berat badan IDEAL masih belum tercapai kerana selera makan tidak terkawal??



- Semua masalah ini boleh anda hadapi dengan COFFEE PINK!
- Rasa sedap, sarat khasiat, hasil pun mantap!!

KEISTIMEWAAN COFFEE PINK BY PINKISH BEAUTY COSMETIC :

- Satu2 nya minuman kopi dengan kandungan Pearlizer coffee beans (kopi mutiara )TANPA KOLAGEN berserta BIJIRIN (cereal) formulasi terbaharu dan pertama di Malaysia yang agak PELIK dan ISTIMEWA, khusus untuk diamalkan oleh si KULIT KERING , JERAGAT, KUSAM dan NORMAL.

- Minuman kopi hasil gabungan resepi moden dan islamik, iaitu habbatusauda dengan agen pemutih terkini digelarkan Japanico Glutathione serta vitamin A, C & E mempercepatkan proses kulit memutih dan berseri.

- Kulit tampil lebih segar, lembab, berseri, mengurangkan garis halus serta bibir yang kemerahan kerana perjalanan darah yang sihat dan lancar.

- Diperkaya lagi dengan campuran bijirin tenaga atau dikenali sebagai energy malt/cereal untuk memberi tenaga dan kenyang selama 8 jam hanya dengan satu sachet di awal pagi.

- Memberikan kesan yang HEBAT tanpa kesan sampingan untuk kesihatan dalaman serta kulit, juga boleh MENGURUSKAN BADAN!
** Boleh diminum wanita hamil dan menyusui bayi serta pesakit diabetes / darah tinggi

=====================================
Satu jar ada 15sachet coffee.
 Digalakkan ambik masa bersahur.
 Mampu mengenyangkan perut seharian dan yang best akan menghilangkan nafas berbau. Memerahkan bibir dan kawasan yg gelap diseluruh badan korang.
Baik utk semua jenis masalah kulit.
 Rasa die mmg sedap dan super duper sedap.
 Peminat coffee boleh bertukar ke coffee yg mendatangkan khasiat yg luar biasa ni.
Baik minum coffee yg bagi cantik kan....
Harga Rm65 sahaja..
Nak pink ? Nak putih kemerahan ?
Minumlah coffee pink

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 UNTUK PERTANYAAN LANJUT :)

Apa yang dicari ada didalam fomulasi hebat  COFFEE PINK ??--
- resepi moden Islamik keluaran pertama PINKISH BEAUTY COSMETIC membuktikan produk TANPA KOLAGEN atau mereka yang ELERGIK pada KOLAGEN juga mampu mendapat kulit yang diidamkan!

- In sha ALLAH walau kulit yang gelap kusam bermasalah sebelumnya, kesan terawal dapat dilihat dengan jelas setelah meminum 3-4 sachets coffee pink dimana kulit menjadi lembap secara perlahan ke tahap maksima yang boleh, kerana kulit yang lembap membuatkan seluruh kulit kita tampil lebih bermaya dan lebih berseri kemerahan semulajadi!

Dengan meminum coffeepink setiap hari akan membantu perjalan darah yang baik selain memlembabkan kulit. Buktinya? Bibir yang hitam pucat pasti kembali kemerahan hanya selepas beberapa sachet pengambilan coffee pink !

COFFEE PINK! @ KOPI PINK!
Mengilhamkan produk % TANPA KOLAGEN tapi KAYA DENGAN BIJIRIN BERTENAGA (cereal) yg terbaik untuk menjadikan kulit cantik ?


Formulasi PELIK..
GABUNGAN MODEN DAN ISLAMIK
untuk yang berkulit KERING , JERAGAT, KUSAM dan NORMAL
dan pada yang inginkan PENURUNAN BERAT BADAN untuk dapatkan berat yang ideal..
 selain mencantikkan MEMUTIHKAN KULIT ..kopi pink juga mengenyangkan ! !
sesuai untuk muslimin muslimat berpuasa dibulan mulia iaitu Ramadhan :)
Sesuai untuk diamalkan semasa sahur atau diawal pagi ...

Khas untuk :-
LELAKI & PEREMPUAN
IBU MENGANDUNG
IBU MENYUSUKAN BAYI
REMAJA & DEWASA
Boleh diberikan kepada ibu bapa kita juga ya :)

Bahan-bahan :-
Pearlizer coffee beans,
Japanico Glutathione,
Energy Malt,
Vitamin A C E,
Ekstrak Madu Lebah
 dan Habatussauda

Awak akan KENYANG RAMPING PUTIH BERSERI!!!

HARGA 1 JAR
RM65 sem
RM70 ss
15 sachets

PROMOSI RAMADHAN :
RM60 SEM/ RM65 SS
INCLUDE POSTAGE SELURUH MALAYSIA~

BORONG KOPI PINK @ COFFEE PINK
 5 JAR : RM50/JAR (EXCLUDE POSTAGE)
10 JAR : RM 45/JAR (EXCLUDE POSTAGE)

SMS SAHAJA : 011 25 467 465 UNTUK PERTANYAAN LANJUT :)

JOM DAPATKAN HARGA JUALAN MURAH DI SINI
http://chantekgojes.blogspot.com/2015/05/sale-murah-murah-dan-100-original-2015.html