PENGUMUMAN

JOM BELI PRODUK KECANTIKAN DI CHANTEKGOJES :) . SMS SAHAJA : +6 011 25 467 465... SEBARANG PANGGILAN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI. PLEASE! NO CALL! SMS SAHAJA... NO.TRACKING AKAN DIBERI PADA SEBELAH MALAM SETELAH BARANG DIHANTAR OLEH POSLAJU. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI :)

LIKE ME :)

Thursday, 17 September 2015

GLUTACAPS SPECIAL EDITION : MENCERAHKAN KULIT SELURUH BADAN


GLUTACAPS 

UPDATED
19/11/2015


GLUTACAPS SPECIAL EDITION!!!
ORIGINAL!!!


GLUTACAPS special edition extra 5 capsule

HARGA JUALAN
RM150 SM SEBOTOL

HARGA CHANTEKGOJES
RM135 SM
TERMASUK KOS POSTAGE:)

.
Bukan sekadar mencerahkan , tetapi juga
Menyelesaikan masalah Jerawat , Jeragat , parut , kulit kusam , sunburn & banyak lagi.
.
Buat pengamal GlutaCaps , Sukacita dimaklumkan kini Glutacaps Special Edition mula diedarkan. Yang penting ada kelulusan KKM , MAL dan HALAL JAKIM.
Anda tak perlu ragu !
.
Formula lagi POWER
KESAN LAGI BERGANDA
EXTRA CAPSULE 5 CAPSUL
HARGA MAINTAIN , limited stock !







======================================================

GLUTACAPS merupakan Kapsul Putihkan Kulit dan
Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan
Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
Ingin Putihkan Kulit? Glutacaps Ialah Produk Putihkan Kulit
Yang Anda Cari Selama Ini!
Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti TInggi

Mudah Dimakan. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.
Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan,
Selamat Digunakan & Amat Berkesan!




Ingin Putihkan Kulit?
Glutacaps Ialah Produk Putihkan Kulit 
Yang Anda Cari Selama Ini!
Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti TInggi
Mudah Dimakan. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.
Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1 minggu). 
lepas 1 minggu makan 1biji je sehari..15 minit selepas sarapan . 
Sekotak tahan 30 hari .




HARGA JUALAN
RM150 SM SEBOTOL

HARGA CHANTEKGOJES
RM140 SM
INCLUDE POSTAGE DAH :)


JIMAT RM 10
SETIAP PEMBELIAN :)

JIKA BERMINAT SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
ISU GLUTACAPS ORIGINAL DAN TIRUAN
ALAHAI...
Macam-macam cara nak jatuhkan produk. tak ada pun tiruan..
Bila tukar packaging baru, yang lama terus claim jadi tiruan.
Padahal STILL PENGELUARNYA yang sama je.

nah ..tengok sendiri lah.. malas nak tulis panjang-panjang..






GLUTACAPS Tiada kesan smpingan sebab 
Kami ada sijil racun drpd USM.
Glutacaps ni yang pertama paling banyak RAMUAN dalam malaysia. 
500mg 1kapsul. sebab tu kesan cpt. dalam masa 12 jam badan 
kita perlukan lebih 500mg gluta untuk pemutihan badan. 
jadi ngam2 utk sehari.. kalau nak kesan cepat lagi makan 2 biji..
Dengan penggunaan bahan aktif gluta original dari tumbuhan ini 
akan membantu bukan sahaja mengurangkan jerawat. ia juga 
dapat membantu pudarkan jerawat dan badan juga akan memutih 
secara automatik.
Apa beza putih, cerah dan berseri? putih sahaja muka akan nampak pucat. 
Tapi bila awak putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? 
putih kemerah merahan..macam org baru kahwin.. muka putih berseri..


KEBAIKAN DAN KELEBIHAN GLUTACAPS
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh bdn.. 
muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. sekarang dah tau kenapa gluta, 
HA dan Vit C ori bagus kan? tunggu apa lagi mana ada produk yang macam 
Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!
KANDUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS
350mg PURE L GLUTATHIONE
50mg HYALURONIC ACID @ AHA 
100mg VITAMIN C




Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps 500mgplus
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana 
kesannya umpama anda ambik suntikkan...
GLUTA memang digunakan untuk pencerahan kulit kalau di negara 
Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi 
mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik.

GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT
DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN

Kadar yg disyorkan utk pencerahan..
1000-2000mg utk proses pemutihan
500mg utk proses detox
Kulit bertambah putih dan glowing
Pigmentasi hilang
Meratakan tona warna kulit
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut jerawat
Menegangkan kulit
ANTIOXIDAN 
Merawat katarak dan glukoma
Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
Menghilangkan garis garis halus diwajah
Mengekalkan kelembapan kulit
Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
Pencerahan kulit utk satu badan

CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS :

Mudah Dimakan. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.

Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu).

lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt selepas sarapan .
Sekotak tahan 30 hari .


GLUTACAPS MEMPUNYAI KELULUSAN KKM


1KAPSUL 30MINIT SEBELUM MAKAN 
DAN KALAU NAK KESAN YG LAGI CEPAT 
AMBIL 2KAPSUL 1 PAGI DAN 1 PETANG 30MINIT SEBELUM MAKAN
DAN PASTIKAN MINUM AIR KOSONG SEKURANG KURANG NYA 3 LITER

JOM LAYAN TESTIMONI CLUTACAPS :)





PANTANG LARANG
Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. 
Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
Umur boleh ambil 15tahun keatas 
Pesakit Cancer dilarang ambil 
Pesakit Buah pingang kencing manis dan 
sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil. 
Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? 
jarakkan sahaja pengambilan 20minit

AMARAN: 
PRODUK INI ADA LAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UTK MEMUTIH DAN IANYA TIDAK BERBAHAYA UTK SEMUA LAPISAN UMUR, TETAPI DILARANG AMBIL BERSAMA YANG MENGAMALKAN PIL PERANCANG, IUD, ATAUPUN INJECTION UNTUK MENCEGAH KEHAMILAN.
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Thursday, 10 September 2015

HANIS ZALIKHA : Toujours Advanced™ Collagen Shots


Bismillah..
Assalamualaikum Gojes!!!

BLOG UPDATED ON 
22/01/2017 : STOK BARU MASUK ­čść

Chantekgojes timbul balik dahhhh..hehe
( 2 bulan hilangkan diri sebab bz..tak sempat nak update blog)

Post kali ni chantekgoes nak syorkan satu produk yang meletops.
stok memang laku habis! kalau hari ni ada 10kotak.. esok dah tinggal 1kotak dah..
HAAAA! nak kata memang laku lah.. mahal tak?? yelah sebab duta nya hanis zalikha..

nak tahu mahal ke tak?? berbaloi ke tak??
rajinkan diri anda baca dulu.. hehehhe

TOUJOURS ADVANCE COLLAGEN SHOT




Kolagen ialah protein dalam badan manusia dan haiwan. Kolagen memberi struktur penting kepada kulit, tendon, rawan dan tulang. Kolagen adalah asas blok binaan tubuh badan kita.

Kenapa badan kita memerlukan kolagen tambahan?
Semakin usia kita meningkat, penghasilan kolagen badan mula berkurangan. Kita tidak lagi 

seanjal, secerah dan semulus seperti waktu kita bayi dan kanak-kanak dan awal remaja. Tambahan pula, selain sistem penghasilan kolagen yang makin lambat, kolagen badan kita banyak dimusnahkan oleh tindakan radikal bebas, keracunan dalam sistem badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori dan pencemaran persekitaran. Makanan kolagen tambahan mampu memperbetul sistem penghasilan kolagen badan secara semulajadi.


 Apakah itu Toujours Advanced™ Collagen Shots?

Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.



Apakah ekstrak buah-buahan yang terdapat dalam 
Toujours Advanced™ Collagen Shots serta khasiatnya?


Acai Berry, Epal, Strawberry, Lemon dan Blueberry. Khasiatnya terlalu BANYAK untuk disenaraikan. Setiap satunya penuh dengan kandungan vitamin dan antioksida yang tinggi. 
*boleh selidik online*


 Apakah khasiat pemakanan sunnah seperti delima, madu dan kurma?

Delima, Madu dan Kurma. Khasiatnya terlalu BANYAK setelah kajian beribu tahun. 
*boleh selidik online*



HARGA ASAL
RM199 SEKOTAK
(30 SACHET)

HARGA CHANTEKGOJES
RM180 SM / RM190 SS
INCLUDING POSTAGE!!!


JIMAT RM19!!!!

>> untuk order <<
SMS SAHAJA
011 25 467 465
BAB KATA HANIS ZALIKHA 

" Saya berkira sebab... HARGA:

Ramai yang kata "omaigosh RM199 untuk satu box is mahal
I is student only but I want to look flawless also omaigosh
#nofilter #iwokeuplikethis".
Kenapa pula mahal?
Janganlah terbandingkan dengan harga kolagen lain yang lebih murah
bilamana dalam satu box cuma ada 15-20 sachets (hoh tahan tak sampai sebulan).
Janganlah terbandingkan dengan harga kolagen bancuh yang
tahan lebih dari sebulan tapi kesan dia slow sebab
guna kolagen gred lebih rendah."

KLIK LINK DIBAWAH UNTUK KE BELOG HANIS ZALIKHA
>> KATA-KATA HANIS ZALIKHA TENTANG PRODUK TOUJOURS





KANDUNGAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :
- Collagen - Grade AAA berkualiti tinggi

- Vitamin C ekstrak buah-buahan
- Makanan sunnah - madu kurma delima
- Purasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
- Air osmosis berbalik
**kesemua kandungan yang terpilih menyumbang kepada keberkesanan optimum Toujours Advanced™ Collagen Shots dari segi kecantikan dan kesihatan.

Kelebihan Toujours Advanced Collagen Shot :

> Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
> Membantu menguatkan sendi-sendi
> Membantu merawat resdung dan  penyakit kencing manis.
> Membantu merawat dan mencegah cancel
> Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

TRANSFORMASI KECANTIKAN

:: Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
:: Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
:: Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
:: Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
:: Mengecilkan pori-pori di wajah.
:: Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
:: Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
:: Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
:: Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
:: Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.




Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan,
Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu bertahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari)

CARA PENGAMBILAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS


>> Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh <<

SESUAI DIAMBIL OLEH GOLONGAN???
Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh.
Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan.
>>  Boleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU <<
Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots.
>> Hasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia
>> Dijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM.
Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi,

KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT
- Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
- Membantu menguatkan sendi-sendi
- Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
- Membantu merawat dan mencegah kanser
- Membantu merawat dan mencuci buah pinggang

TERIMA KASIH KERANA SUDI JENGUK2 CHANTEKGOJES! SELAMAT MEMBELI :)