PENGUMUMAN

JOM BELI PRODUK KECANTIKAN DI CHANTEKGOJES :) . SMS SAHAJA : +6 011 25 467 465... SEBARANG PANGGILAN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI. PLEASE! NO CALL! SMS SAHAJA... NO.TRACKING AKAN DIBERI PADA SEBELAH MALAM SETELAH BARANG DIHANTAR OLEH POSLAJU. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI :)

LIKE ME :)

Saturday, 16 September 2017

Qaysara Syarie : Jubah Exclusive!!!

***gambar saya update nanti***
[#NEWARRIVAL] MASIH MENCARI?? JUBAH BRIDESMAIDS YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK!
.
.
SHARE post ne sekarang kongsikan berita gembira dengan bff & family Uolss #LimitedOffer sebab kita ada harga promo untuk mereka yang terawal!
.
.
Yeay!! Akhirnya Qaysara syarie" design yang Paling "LARIS" Paling "XCLUSIF" Dan PALING PENTING "Potongannya yang "BERALUN" memastikan identiti anda muslimah terjaga. dah Restock Batch 3:0 dengan 14 COLOUR yang lebih MENARIK! Dan Material yang lebih HIGH CURLAS,
.
.
masyaALLAH, sekali pandang saya terus jatuh chenta! dengan colour baru Qaysara syarie ni! Canteknyee! Haa kita yang perempuan ne tengok pon tido tak lena Terbayang2 gitu bayangkan pulak kalau Encik Somi tgk Sis pakai baju Syarie" ne agak2 berapa kali jatuh chenta?? Hehe
.
.
ADUHHH...SAJE JER "BAGI SAYA BERTAMBAH EKSAITED" RASA NAK BELI SEKARANG JUGAK !
.
.
Sabar.
Sabar.
Dengar dulu...he3
.
.
Chantekgojes tak share lagi kelebihan QAYSARA Syari Korang dah Eksaited.. Chantekgojes lagi la eksaited nak bagitau kita ada SUPRISE! Chantekgojes berjaya pujuk Cikbos untuk bagi "HARGA PROMO" #MampuMilik pada Uolss ini adalah first design yg kami bagi promo untuk ReadyStock! tau selalu PreOrder jer. Chantekgojes SERIUS! Kalau korang lepaskan Promo kali ne mmg rugi sesangat.
.
.


























-------------------------------------------
#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas,
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
[+] 14PILIHAN COLOUR TERBARU
Yesss! ini adlah batch3 restock dengan colour terbaru. Orchid, Magenta, Cyanne maroon dan banyak lagi.
Sms 011 25 467 465
.
.
Sesuai untuk di gayakan
(+) Nikah, Tunang, Bridesmaid,
(+) Konvo, Ootd, Dinner,
.
.
[+] PROMO HARGA #MAMPUMILIK
Untuk menghargai #MardinaLovers ini adlah first koleksi ReadyStock yg kami released dengan PROMO paling jimat untuk anda #MardinaLovers SAH hingga 30september shj. Jangan lepaskan!
.
.
N/P RM199✖️ Exc postage
PROMO #RM170 + FREE DELIVERY
COMBO 2SET #RM320 + FREE DELIVERY
COMBO 3SET #RM450 + FREE DELIVERY 

Di datangi dengan warna pastel untuk bidadari yang mementingkan aurat dlm berketerampilan di khalayak ramai terutama di majlis perkahwinan. dengan tawaran harga MAMPU MILIK. 

Normal price : RM199✖
Now promo!
Buy 1 for $RM170 
Buy 2above $RM160 
Buy 3above $RM150

๐ŸŒธFREE KHIMAR๐ŸŒธ
๐ŸŒธFREE POSTAGE๐ŸŒธ


____

SPECIAL QAYSARA SYARI
_____

whuduk & bf friendly princess cutting. 2layer mengunakan lebih 7meter rose chiffon high quality with full lining JC di hiasi exclusive kristal swarovski (Kerja tangan) keliling dress dan khimar.

SIZE (S) (M) (L) (XL)

๐Ÿ‘ฐ๐ŸปUKURAN SYAR'I DESIGN๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป



_
(S) 
Bahu 14.5 inci 
Dada 36 
Labuh tangan 22.5 
Lilit lengan 8 inci 
Labuh 56 inci
_
(M) 
Bahu 15 
Dada 38 
Labuh tangan 23 inci 
Lilit lengan 8 inci 
Labuh 56
_
(L) 
Bahu 16 inci
Dada 40 inci
lilit lengan 10 inci
Labuh tangan 23 inci
Labuh 57 inci
_
(XL) 
Bahu 17 inci 
Dada 43 inci
Labuh tangan 23 inci
Lilit lengan 10 inci
Labuh 57 inci

P/S effect cahaya camera colour sedikit berbeza dari real 98% same


.
.
"Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh....
.
.
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Sms chantekgojes NOW OR NEVER!? Konsep Chantekgojes senang jer siapa cepat dia dapat.
.
.
SMS : " QAYSARA SYARIE"
011 25 467 465 SEKARANG
.
SMS : " QAYSARA SYARIE"
011 25 467 465 SEKARANG
.
SMS : " QAYSARA SYARIE"
011 25 467 465 SEKARANG
.
.
.
#Tag bff & family Uolss sekali cari criminal partner Uolss untuk best price #combo!

Sunday, 22 January 2017

PEARL CC FOUNDATION : RAHSIA WAJAH FLAWLESS

Bismillah.
Assalamualaikum Gojes๐ŸŒธ

RAHSIA WAJAH FLAWLESS
****************************
Dah banyak foundation yg dicuba..tapi?

❤ Muka jadi KELABU?
❤Foundation bercapuk2??
❤Mcm tepung gomak???
❤Tudung kotor kene foundation?
❤Nak SOLAT kene cuci muka dengan pencuci muka bagai.
.
.
Harga berkali ganda lebih RENDAH dari foundation berjenama.Quality SETANDING.
.
.


Kini PEARL CC FOUNDATION menjadi FENOMENA.
7500 pcs terjual dalam masa 2 1/2 bulan.
(Dulu dikenali BLV Foundation)
.

HARGA PEARL CC FOUNDATION
RM60
INCLUDE POSTAGE

Sms sahaja : 011 25 467 465

KELEBIHAN PEARL CC FOUNDATION
☑ SPF 50
☑ Memastikan jeragat anda tidak nampak lagi bila bersama rakan
☑ Ikut darah dan warna kulit
☑ Penggunaan berterusan membantu pudarkan jeragat/parut
☑ Menaikkan seri wajah
☑ Mempunyai Vitamin E 
☑ TIDAK BERMINYAK
☑ TIDAK MEREKAH dan TIDAK BERCAPUK
☑ MESRA SOLAT
☑ TAHAN SEHINGGA 16 JAM
☑ JIMAT kerana tahan sehingga 2-3bulan 
.
Nak ke nakkk???
Sms sahaja 011 25 467 465 sekarang!



Saturday, 21 January 2017

STRAWBERRY FEMININE WASH by MOLLY'S BEAUTY

Bismillah.

Assalamualaikum Gojes ๐Ÿ˜

MISS V PERFUME FEMININE WASH (50ml)
**ready stock*





MISS V PERFUME FEMININE WASH (50ml)
Di formulakan khas untuk menyihat dan mengatasi masalah pada bahagian faraj wanita. Bahan utama iaitu akar serapat, sireh dan manjakani dpt merawat keputihan, kegatalan dan bau yg kurang enak. Collagen di dalam miss v fem wash ini juga dpt memberi ketegangan dan anti penuaan pada bahagian faraj.

KELEBIHAN MISS V FEMININE WASH:
๐Ÿ’ Mengetatkan faraj dengan segera
๐Ÿ’ Mencerah bahagian tengah vagina
๐Ÿ’ Menghilangkan kegatalan dan keputihan
๐Ÿ’ Memberi haruman yg tahan lama
๐Ÿ’ Membunuh bakteria dan kulat
๐Ÿ’ Merawat keputihan
๐Ÿ’ Memulihkan luka selepas bersalin
๐Ÿ’ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
๐Ÿ’ Mencegah bau yg kurang enak
๐Ÿ’ Boleh digunakan oleh remaja atau kanak2 yg mengalami masalah keputihan
๐Ÿ’ 100% organik dan selamat digunakan

CARA PENGGUNAAN:
Picitkan sedikit pada tapak tangan dan campurkan dgn sedikit air ketika mandi, gosok pada miss v anda dan cuci dgn air seperti biasa. Untuk kesan lebih baik, gunakan bersama miss v perfume spray (spray miss v selepas mencuci dgn miss v fem wash)

KANDUNGAN BAHAN:
Purified water, Cocamidoprophyl betaine, peg 6000 distearate, Propolyne glycol, Clycerin, Citric Acid, Kacip fatimah, Akar serapat, Sireh extract, Manjakani extract, Collagen, Menthol Crystal, Presevative, Color and fragrance.

HARGA PASARAN:
RM35.00 (sm)
RM40.00 (ss)
Postage Add : RM8 SM / RM11 SS
*tahan sehingga 3 bulan 
(mengikut kekerapan penggunaan)

APAKAH PERBEZAAN DI ANTARA MISS V PERFUME SPRAY & MISS V PERFUME FEM WASH?
๐Ÿ‘‰ Perbezaannya adalah dari segi bahan yang di gunakan. Miss V Perfume feminine wash mengandungi air yg di tapis, akar serapat, kacip fatimah, sireh dan manjakani.. 

Manakala Miss V Perfume Spray mengandungi lactoserum, yogurt, sireh, manjakani dan ekstrak strawberry. Ianya bertambah baik jika kedua-dua sekali di gabungkan. Ini kerana bahan yg terdapat pada kedua-dua miss v tersebut amat di perlukan untuk mengatasi dan merawat masalah wanita.

LOVERA MALAYSIA : LOVERA MAGIC JELLY, LOVERA COMPLETE CLEANSER & LOVERA DAY CREAM

Bismillah.
Assalamualaikum Gojes! :)



chantekgojes.blogspot.com
011 25 467 465

Produk LOVERA MALAYSIA
1) LOVERA MAGIC JELLY (MJ) : RM70
2) LOVERA COMPLETE CLEANSER : RM40
3) LOVERA DAY CREAM : RM15
4) LOVERA COMBO : MJ + LCC : RM100

SEMESTINYA ORIGINAL :)
JUST SMS ME OKIEH ๐Ÿ˜Š
011 25 467 465

Apa tu Magic Jelly 
 Magic Jelly adalah Aloe Vera based gel yang Selamat dan Halal digunakan untuk bermacam-macam kegunaan dari Hujung Rambut Hingga ke Hujung Kaki.
Untuk formula terbaru ni....Ada tambahan cucumber. :)
Boleh digunakan oleh lelaki & perempuan dari kanak-kanak hingga lah dewasa. 
Berbaloi kan kalau ada sebotol kat rumah.



Magic Jelly by L'OVERA. 1st In Malaysia : 
Paraben free, No artificial color, No mercury, No harmful substances. Naturally Magical
Bahan asas dari lidah buaya (aloe vera).
Memberikan kelembapan pada kulit yg kering, sensitif dan berminyak.
Boleh digunakan pada setiap bahagian badan seperti muka, tangan, rambut, kuku dan kaki.
Gel yang berbau segar, tidak melekit serta dingin yg selesa apabila dipakai.
Sesuai pada semua peringkat umur. Lelaki/ perempuan/ bayi malah satu keluarga juga boleh menggunakannya. 
Bebas dri pewarna tambahan dan bahan kimia berbahaya!!
Boleh dicampur dgn krim lain sebagai 'booster'.
Harga MURAH dan MUDAH dipakai





Manfaat Magic Jelly : 

Hydrates kulit muka & badan
Mengecutkan jerawat muka & badan
Kulit kelihatan segar & sehat
Boleh Digunakan sebagai serum rambut utk rambut yg sehat
Sesuai untuk mereka yang ada kulit kering kerana ezcema
Boleh digunakan sebagai aftershave (utk lelaki & perempuan)
Boleh digunakan untuk sunburn
Boleh campur dengan foundation as make up primer. Make up thn lebih lama & buat muka lagi glowing
Untuk bibir kering
Sesuai utk cracked heels
Campur dgn night & day cream untuk booster
Make up remover tanpa minyak. 






 Fungsi & Kebaikan Magic Jelly : 

Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
 Untuk lelaki : Digunakan sebagai penyembuh selepas bercukur dan dapat merawat luka-luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.
Untuk merawat jerawat : Mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria.
 Mengurangkan keradangan kulit dan menyembuhkan dengan cepat.
Ianya tidak berminyak pada kulit, sangat sejuk dan selesa. 
Membantu melawan masalah penuaan kulit dan kulit kering.
Mengandungi vitamin C dan E untuk membaiki kulit secara semulajadi.
Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat.
Mengurangkan stretch mark, sama ada perubahan berat badan atau mengandung.
Digunakan untuk merawat kulit dari sinar matahari selain mengurangkan kesakitan dan bengkak semasa terkena sinaran matahari.
Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan apabila kulit menjadi kering.
Juga sesuai untuk rambut gugur, kelemumur, rosak dan rambut bercabang.
Digunakan utk bayi yg mengalami ruam lampin atau gigitan serangga.



Magic Jelly Boleh Digunakan Sebagai :
Face moisturizer
Mengecutkan jerawat
Serum rambut 
Melebatkan & memanjangkan bulu mata
Pelembab bibir
Makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
After shave gel
Menghilangkan parut2
Penyegar wajah
Sunburn gel
Ruam2 pade bdn bayi
Lotion badan
Makeup remover


Magic Jelly pilihan ramai kerana : ️
Ada kelulusan KKM
Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
TIADA bahan kimia terlarang
TIADA paraben
TIADA pewarna tiruan
TIADA mercury
TIADA steroid
TIdak menghakis kulit
TIADA kesan sampingan
500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
Jimat & SERBAGUNA


Khasiat memakai #magicjelly di muka
Melembapkan kulit dgn sihat
Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
Mematikan kuman jerawat
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut
Membaiki kulit kering
Memudarkan jeragat
Melebatkan bulu mata
Mengembalikan keremajaan kulit
Mengembalikan seri wajah yang kusam.

TESTIMONI LOVERA MAGIC JELLY






Selamat mencuba :)

Tuesday, 17 January 2017

KING OF PEARL (KOP) : NAK CANTIK? NAK GEBU? NAK CERAH SATU BADAN? RECOMMENDED!

Bismillah.

Assalamualaikum Gojes!

Lama tak update blog.. 
Bz memanjang tapi sms pertanyaan tentang produk tetap open 24jam.hahahah!

Dah masuk 2017 ni, semua orang nak cantik, nak gebu, nak putih, nak cerah kan??? 
Murah tu semestinya, tapi yang paling penting ORIGINAL DAN BERKESAN!

Chantekgojes ada produk terbaru! Meletops! Memang viral pasal produk mutiara ni taw!
Viral bukan sebarang viral tapi produk viral ni betul2 berkesan! Serioussss uolllls! 
Sebab tu chantekgojes nak recommend kat Gojes semuaaa..

Chantekgojes pon tengah cuba juga.. 
Moga istiqomah..hahaha sebab banyak sangat produk bagus2 kat luar sana.. 
Tapi tergoda dengan KING OF PEARL (KOP)
REVIEW NANTI LEPAS HABIS SEBOTOL K.

Apa2 boleh sms sahaja 011 25 467 465 untuk pertanyaan.. :)
Kalau lambat reply tu, mungkin tengah buat kerja lain.. Heheh

Lebih Yakin dengan King Of Pearl



Supplemet 100 peratus berasaskan kapsul mutiara yang diimport uols..

Ramai dah berjaya..

Jangan tunggu lagi sementara kami berikan anda harga PROMOSI!!




Sms sahaja chantekgojes : 011 25 467 465






APA ITU KING OF PEARL (KOP)

ANDA ADA MASALAH KULIT KUSAM?
WAJAH TIDAK BERMAYA?
KERING?
GELAP?
TIDAK GEBU?
PUAS GUNA PELBAGAI SKINCARE TAPI
TAK BERKESAN??

KING OF PEARL ADA JAWAPANNYA.
SEGALA
PERMASALAHAN BERKAIT KULIT MAMPU DI ATASI DENGAN
 KING OF PEARL!! PASTIKAN ORIGINAL!!!

HARGA ASAL KING OF PEARL (KOP)
RM49.90!
EXCLUDE POSTAGE
(RM8 SM / RM11 SS)

SEKARANG TENGAH PROMOSI!
RM45 SM!
INCLUDE POSTAGE DAH TAW! :)
Dan FREE KRIM MUTIARA! 


CEPAT DAPAT SEGERA YE.. 
BUAT MASA SEKARANG READY STOCK.
JANGAN TERKEJUT KALAU GOJES2 SMS STOK TIBA2 TAK ADA STOK SEBAB LAKU HABISSS!

18/01/2017
STOK MASIH BANYAK ๐Ÿ˜. 

King Of Pearl ialah sejenis kapsul yang dirumus khas dalam membantu kecantikan
 luaran dan dalaman dengan kesan pantas !!!. 

Bahan kandungan 
King Of Pearl adalah 100% pure pearl dan yang paling penting dari organik!!!.
 Produk ni sesuai untuk lelaki dan wanita. 

Tunggu apa lagi??!! Jom dapatkan
 produk terbaru yang super duper terhangat di pasaran nie sekarang!!!.



JANGAN TUNGGU LAGI!! 
Jom cantik flawless gebu dengan King Of
Pearl!!!!!.
Pencerahanan Maksima dengan kadar Minima dan yang paling penting 
selamat untuk semua.
Uolss kene tau rahsia King Of Pearl nie..SPECIAL SANGAT 
sebab kami dah upgrade King Of Pearl yang berfungsi melindungi kulit drpd sinaran 
UV, kaya dengan serat, antioxidants dan tinggi dengan vitamin B okaysss.Dia punya
RESULT sangat mencantikkan kulit kita uolls!
Memang berkesan.

King Of Pearl
 mutiara asli FENOMENA PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU!!.


KELEBIHAN & KEBAIKAN
KING OF PEARL

Membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.
Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.
Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori.
Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah.
Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah.
Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah
 jerawat & jeragat.
Membantu menyahtoksikkan sistem badan.
Sesuai untuk lelaki dan wanita.


CARA PENGAMBILAN
KING OF PEARL

2 hari sebiji sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Untuk keberkesanan yg berkesan & terkesan!!
Buka kapsul.
Kemudian masukkan serbuk mutiara ke dlm segelas air berisi 250 ml. 
Shake/kacau kemudian baru diminum.
Biar dalam masa 10 minit baru teruskan untuk makan.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit
 sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.
Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


King Of Pearl produk 100% ASLI ORIGINAL!!!


PANTANG LARANG KING
OF PEARL

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik.


Apa2 sms sahaja chantekgojes okiehh

chantekgojes.blogspot.com
011 25 467 465




TESTIMONI KING OF PEARL (KOP)



Jeragat semakin berkurangan



Tak jeles keeee? Chantekgojes jeles tengok..
Moist je nampak kulit dia.

Dah cantik, tapiii makin cantikkkkk! :)

Customer ni dah putih berbanding chantekgojes...huhuhu
Tapi kulit dia makin lembuttt..woww!










Testimoni King of Pearl ni Chantekgojes dapat daripada group. Perkongsian bos dan rakan2 yang lain.. ^_^

HARGA ASAL KING OF PEARL (KOP)
RM49.90
EXCLUDE POSTAGE
(RM8 SM / RM11 SS)

SEKARANG TENGAH PROMOSI
RM45 SM
INCLUDE POSTAGE DAH.
DAN FREE KRIM MUTIARA.

CEPATTTTTT.. SEBELUM KEHABISAN STOK!๐Ÿ˜˜