PENGUMUMAN

JOM BELI PRODUK KECANTIKAN DI CHANTEKGOJES :) . SMS SAHAJA : +6 011 25 467 465... SEBARANG PANGGILAN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI. PLEASE! NO CALL! SMS SAHAJA... NO.TRACKING AKAN DIBERI PADA SEBELAH MALAM SETELAH BARANG DIHANTAR OLEH POSLAJU. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI :)

LIKE ME :)

Saturday, 21 January 2017

LOVERA MALAYSIA : LOVERA MAGIC JELLY, LOVERA COMPLETE CLEANSER & LOVERA DAY CREAM

Bismillah.
Assalamualaikum Gojes! :)



chantekgojes.blogspot.com
011 25 467 465

Produk LOVERA MALAYSIA
1) LOVERA MAGIC JELLY (MJ) : RM70
2) LOVERA COMPLETE CLEANSER : RM40
3) LOVERA DAY CREAM : RM15
4) LOVERA COMBO : MJ + LCC : RM100

SEMESTINYA ORIGINAL :)
JUST SMS ME OKIEH ­čśŐ
011 25 467 465

Apa tu Magic Jelly 
 Magic Jelly adalah Aloe Vera based gel yang Selamat dan Halal digunakan untuk bermacam-macam kegunaan dari Hujung Rambut Hingga ke Hujung Kaki.
Untuk formula terbaru ni....Ada tambahan cucumber. :)
Boleh digunakan oleh lelaki & perempuan dari kanak-kanak hingga lah dewasa. 
Berbaloi kan kalau ada sebotol kat rumah.



Magic Jelly by L'OVERA. 1st In Malaysia : 
Paraben free, No artificial color, No mercury, No harmful substances. Naturally Magical
Bahan asas dari lidah buaya (aloe vera).
Memberikan kelembapan pada kulit yg kering, sensitif dan berminyak.
Boleh digunakan pada setiap bahagian badan seperti muka, tangan, rambut, kuku dan kaki.
Gel yang berbau segar, tidak melekit serta dingin yg selesa apabila dipakai.
Sesuai pada semua peringkat umur. Lelaki/ perempuan/ bayi malah satu keluarga juga boleh menggunakannya. 
Bebas dri pewarna tambahan dan bahan kimia berbahaya!!
Boleh dicampur dgn krim lain sebagai 'booster'.
Harga MURAH dan MUDAH dipakai





Manfaat Magic Jelly : 

Hydrates kulit muka & badan
Mengecutkan jerawat muka & badan
Kulit kelihatan segar & sehat
Boleh Digunakan sebagai serum rambut utk rambut yg sehat
Sesuai untuk mereka yang ada kulit kering kerana ezcema
Boleh digunakan sebagai aftershave (utk lelaki & perempuan)
Boleh digunakan untuk sunburn
Boleh campur dengan foundation as make up primer. Make up thn lebih lama & buat muka lagi glowing
Untuk bibir kering
Sesuai utk cracked heels
Campur dgn night & day cream untuk booster
Make up remover tanpa minyak. 






 Fungsi & Kebaikan Magic Jelly : 

Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
 Untuk lelaki : Digunakan sebagai penyembuh selepas bercukur dan dapat merawat luka-luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.
Untuk merawat jerawat : Mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria.
 Mengurangkan keradangan kulit dan menyembuhkan dengan cepat.
Ianya tidak berminyak pada kulit, sangat sejuk dan selesa. 
Membantu melawan masalah penuaan kulit dan kulit kering.
Mengandungi vitamin C dan E untuk membaiki kulit secara semulajadi.
Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat.
Mengurangkan stretch mark, sama ada perubahan berat badan atau mengandung.
Digunakan untuk merawat kulit dari sinar matahari selain mengurangkan kesakitan dan bengkak semasa terkena sinaran matahari.
Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan apabila kulit menjadi kering.
Juga sesuai untuk rambut gugur, kelemumur, rosak dan rambut bercabang.
Digunakan utk bayi yg mengalami ruam lampin atau gigitan serangga.



Magic Jelly Boleh Digunakan Sebagai :
Face moisturizer
Mengecutkan jerawat
Serum rambut 
Melebatkan & memanjangkan bulu mata
Pelembab bibir
Makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
After shave gel
Menghilangkan parut2
Penyegar wajah
Sunburn gel
Ruam2 pade bdn bayi
Lotion badan
Makeup remover


Magic Jelly pilihan ramai kerana : ️
Ada kelulusan KKM
Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
TIADA bahan kimia terlarang
TIADA paraben
TIADA pewarna tiruan
TIADA mercury
TIADA steroid
TIdak menghakis kulit
TIADA kesan sampingan
500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
Jimat & SERBAGUNA


Khasiat memakai #magicjelly di muka
Melembapkan kulit dgn sihat
Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
Mematikan kuman jerawat
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut
Membaiki kulit kering
Memudarkan jeragat
Melebatkan bulu mata
Mengembalikan keremajaan kulit
Mengembalikan seri wajah yang kusam.

TESTIMONI LOVERA MAGIC JELLY






Selamat mencuba :)

No comments:

Post a Comment

senyum selalu :)