PENGUMUMAN

JOM BELI PRODUK KECANTIKAN DI CHANTEKGOJES :) . SMS SAHAJA : +6 011 25 467 465... SEBARANG PANGGILAN TIDAK AKAN DILAYAN SAMA SEKALI. PLEASE! NO CALL! SMS SAHAJA... NO.TRACKING AKAN DIBERI PADA SEBELAH MALAM SETELAH BARANG DIHANTAR OLEH POSLAJU. TERIMA KASIH KERANA MEMAHAMI :)

LIKE ME :)

Friday 5 August 2016

OLICANDY PREMIUM EDITION : 5X GANDA KESAN PENCERAHAN! (review)

Bismillah...

Assalamualaikum Gojes :)


5x Ganda Kesan Pencerahan
Kunyah Kunyah Gebu

-review chantekgojes sendiri ada kat bawah sekali... jemput baca :) -

Membuktikan Olicandy Kunyah Kunyah Gebu MEMANG BERKESAN!!
KINI! Olicandy tampil dengan Olicandy Premium Edition

Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan
PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa.

HARGA OLICANDY PREMIUM EDITION:
RM50 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE :)


JIKA BERMINAT UNTUK CUBA OLICANDY
SMS SAHAJA CHNTEKGOJES : 011 25 467 465
Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).

Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.

2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen..
Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 
Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
500 x kuasa dari vitamin E dan C
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.


APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA
vs PREMIUM EDITON ???


♥ Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHITENING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??

♥ PITERA yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power!!!

Apa tu PITERA??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan 



Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren....
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari.....
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi !
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ?
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan !
U Olls hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal U Olls Perolehi !!

KELEBIHAN OLICANDY:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.


 LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


CARA PENGAMBILAN V SIREH DAN OLI CANDY 

Terpulang kepada keselesaan masing masing
Ada yang nak ambil sekaligus maksudnya 1 sudu vsireh dan 1 biji tablet olicandy..boleh..tiada masalah 
(jangan teguk sebotol vsireh dan telan sebotol olicandy sudah) sebab memang tak boleh.

Nak ambil asing pon boleh
Contoh 1 biji olicandy sebelah pagi & 1 sudu jus premium vsireh sebelah malam pon tiada masalah

Jangan lupa perbanyakkan minum air kosong setiap hari (2-3 liter sehari)


SOALAN DAN JAWAPAN ( Q&A )
SOALAN:
Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
JAWAPAN:
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

SOALAN:
 Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
JAWAPAN:
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

SOALAN:
Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
JAWAPAN:
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

SOALAN:
Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, 
bolehkan saya mengambil olicandy?
JAWAPAN:
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

SOALAN:
Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
JAWAPAN:
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

SOALAN:
 Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
JAWAPAN:
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

SOALAN:
Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
JAWAPAN:
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

SOALAN:
Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
JAWAPAN:
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

"OLICANDY, SHINE ALL DAY"

Kandungan: 30 tablet

TESTIMONI
OLICANDY PREMIUM EDITION

-REVIEW OLICANDY PREMIUM EDITION
CHANTEKGOJES SENDIRI-

--chantekgojes berbicara pada 05/08/2016--
"Chantekgojes sendiri dah cuba 2 botol OLICANDY PREMIUM.
botol pertama chantekgojes ambil 2x sehari, jadi tahan selama 15hari sahaja,
bagi chanetekgojes botol pertama masih belum mendapat kesan yang chantekgojes inginkan.
Jerawat macam biasa, agak degil.. mungkin sebab kurang ambil air kosong tapi kulit terasa ada perubahan, tak adalah sampai gebu gebas, tapi cerah la sikit banding dengan sebelum guna (kusam maybe) 
 ~__~.

Masuk botol kedua, chantekgojes ambil sebiji sehari kadang-kadang 2hari sekali sebab lupa.hahaha.ok.. kesan dari botol kedua chantekgojes perasan dari segi jerawat lah..masih ada, tapi parut jerawat lama tu nampak pudar, well! good job untuk perubahan tu.. hehe.

chantekgojes dalam botol kedua lagi sebab minggu ni duk makan seafood je jadi stop dulu kot kejap.. ada timbul jerawat baru,,hahhaha" nak detox dulu baru continue semula olicandy.
apa2 chantekgojes update semula ye. tq sebab sudi baca."






HARGA OLICANDY PREMIUM EDITION:
RM50 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE :)
JIKA BERMINAT UNTUK CUBA OLICANDY
SMS SAHAJA CHNTEKGOJES : 011 25 467 465

MISS V PERFUME BY MOLLY'S BEAUTY : SPRAYKAN JE! HILANGKAN SEMUA MASALAH BAHAGIAN INTIM WANITA :)

Bismillah...

ASSALAMUALAIKUM GOJES :)

Ketatkan Faraj (Miss V) dengan MISS V Perfume!

MISS V PERFUME
by MOLLY'S BEAUTY



UPDATED
21/01/2017

Tekan link di bawah :

http://chantekgojes.blogspot.my/2017/01/strawberry-feminine-wash-by-mollys.html?m=1


 produk yang membantu ketatkan faraj, mewangikan bahagian intim, bertindak sebagai pelincir dan menjadikan penyelamat untuk hubungan suami isteri untuk lebih menarik diterokai.
Ianya diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry utk membantu mengetatkan miss , mengurangkan masalah bahagian intim wanita disamping memberi keharuman sepanjang hari.
Hanya perlu sembur tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.

Spray je, hilang gatal² Miss V
Spray je, keputihan pun lari
Spray je, Miss V terus wangi
Spray je, selesa sepanjang hari 




Gunalah Miss V Perfume
(Feminin Strawbery Spray + Manjakani)

Spray pertama tercipta untuk Miss V anda!!!

Hanya spray, tak perlu cuci .. 
Tak perlu pentyliner lagi..
Hoorayy!!



HARGA MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY 
RM75 SM 
FREE POSLAJU
(Sebotol 120ml 1-2 bulan)
JIKA BERMINAT
sms sahaja : 011 25 467 465


FUNGSI & KELEBIHAN
MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY :
🍓 100% organik dengan ekstrak manjakani, sireh dan strawberri
🍓 Hanya spray sahaja tanpa perlu dibilas, mudah dan cepat
🍓 Menghilangkan kegatalan
🍓 Membunuh bakteria dan kulat
🍓 Merawat keputihan
🍓 Mengetatkan faraj
🍓 Memulihkan luka selepas bersalin
🍓 Memberi haruman sepanjang hari
🍓 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍓 Mencegah bau yang kurang enak
🍓 Boleh digunakan semua wanita - anak dara, wanita hamil juga dalam pantang
🍓 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi

Kandungan Bahan
MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY 
Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.
100% Bahan organik
Miss V Perfume di formulasi dari bahanbahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu
masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari.
Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.


Cara Penggunaan
MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY 
-> Selepas mencuci bahagian intim (Miss-V) anda, lap atau keringkan terlebih dahulu...
Kemudian semburkan MISS-V PERFUME pada jarak 15cm,
seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. 

-> Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yang anda mahu.

-> Boleh juga di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.



TESTIMONI
 MISS V PERFUME BY MOLLY'S BEAUTY















HARGA MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY 
SM RM60 SM / SS RM70 
FREE POSLAJU
(Sebotol 120ml 1-2 bulan)
JIKA BERMINAT
sms sahaja : 011 25 467 465


Thursday 28 July 2016

VSIREH : JUS SIREH PREMIUM UNTUK MERAWAT MASALAH WANITA (review sendiri)


Bismillah...

ASSALAMUALAIKUM GOJES! :)

Chantekgojes nak share satu produk khusus untuk wanita semua..
Sebenarnya produk ni dah lama kat pasaran. tapi Chantekgojes cuba dulu produk ni.
Kebetulan ada masalah prempuan sikit. :(
Lepas Chantekgojes dah betul-betul yakin dengan produk ni..
baru sekarang Chantekgojes nak post, nak share dengan wanita yang mempunyai masalah dalaman.
(alahaiiiii~
produk dah lama viral, baru nak cuba, baru nak share dengan semua..
lambat sangatttt..huhu)

TESTIMONI CHANTEKGOJES SENDIRI OKEI~
ok serius. memang betul-betul berkesan .
Chantekgojes cuba sebotol je tapi kesan jus vsireh ni memang superb!
lagipun masalah Chantekgojes bukan teruk sangat..Keputihan tapi tak serius sangat. hehhehe..
Nak dekat separuh botol tu Chantekgojes tambah air masak hampir penuh botol semula..ahhahha
bukan apa.. sebab manis dan pekat sangat...
so. macam buka botol baru cuma cair je.
SANGAT-SANGAT BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Produk keluaran VS BEAUTY EXPERT ni sangat-sangat sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti KEPUTIHAN, SENGGUGUT, MASALAH BRKAITAN RAHIM WANITA YANG BARU LEPAS BERSALIN dan sebagainya. 


Jika Berminat untuk mencuba VSIREH JUS SIREH PREMIUM
boleh dapatkan di Chantekgojes.Blogspot.com
sms sahaja : 011 25 467 465

Harga : 
RM39 sebotol Semenanjung Malaysia
RM43 sebotol Sabah & Sarawak
FREE POSTAGE!!!!

PEMBELIAN 3 BOTOL :
RM100 SM FREE POSTAGE :)

V Sireh dicipta untuk kesihatan menyeluruh dan keanggunan wanita sejati. Di rumus khas oleh mereka yang arif tentang keperluan seorang wanita. Hanya Jauhari yang mengenal manikam. Tidak syak lagi, inilah sesuatu yang selama ini diimpikan oleh setiap wanita.

Produk yang mesti dimiliki minuman bernutrisi tinggi, sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya bagi yang telah berumah tangga. V Sireh mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga.

V Sireh adalah minuman berfungsi mewah untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup alam rumah tangga. Dikomposisikan dengan bahan-bahan semulajadi mewah yang telah lama dibuktikan keberkesanannya dalam kaedah rawatan di alam Melayu.

v sireh
v madu asli
v akar serapat
v kacip fatimah
v kurma
v manjakani
v temulawak
v jarum mas
v herba-herba terpilih


Mekanisme V Sireh

BINA DARI DALAM DIRI wanita untuk faedah wanita (isteri) dan suami. V sireh yang kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri)



Keistimewaan V Sireh :-

* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan otot faraj.
* Menyempitkan faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
* Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
* Melegakan panas badan.
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin...


Madu
Kaya dengan zat galian penting seperti Kalsium, fosforus, Sulfur, Karbon, zat besi, natrium, kalium, Klorin, Magnesium, Iodin, Kuprum, Manganese dan silikon serta kaya dengan vitamin-vitamin seperti A, B kompleks, C, D dan E. Madu sangat mudah dan cepat diasimilasikan dan cepat membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang dan mempertingkatkan system imunisasi tubuh.

Sireh
Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain masalah mulut, hidung dan lapisan dinding perut. Sirih dengan adunan lain-lain ramuan bertindak membantu membina rahim dan system peranakan.

Pueraria Mivifica
Menganjalkan kembali payudara dan punggung

Akar Serapat
Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan bersama-sama herba-herba lain (selalunya kacip fatimah dan lain-lain). Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan.

Kacip Fatimah
Terbukti boleh merawat buasir, penyakit tulang dan sangat baik untuk perempuan lepas bersalin bertujuan untuk mengetatkan rahim serta membantu mengetatkan faraj.
Kurma

Kaya dengan protein, sertat, vitamin A dan C, Zat Mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium, membantu menyerap tenaga dengan segera, mencegah bengkak usus, membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan, meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.

Manjakani
Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj.

Astaxanthin
Agen Semulajadi pencerahan dan pemutihan semulajadi serta menaikan seri muka.
Jarum Emas
Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.

Asam Jawa
Kandungan `Flavonoid’ di dalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.

Cara Pengambilan V Sireh


* 1 atau pun 2 sudu makan, 1 kali sehari (pada kebiasaannya, tindakbalas mula dirasai selepas 2 jam pengambilan) selama sebulan

* selepas sebulan, minum V sireh 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman yang telah dibaikpulih oleh V sireh sepanjang sebulan pertama pengambilannya

* Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas 1/2 jam pengambilan V sireh.

* Gunakan sudu plastik – kerana V Sireh adalah produk berasaskan homeopati

TESTIMONI VSIREH: JUS SIREH PREMIUM


Testimoni 1
Saya masih belum berkahwin.Terfikir utk mencuba produk V Sireh kerana terpegun dgn pengalaman kawan-kawan. Alhamdulillah, produk ini berjaya menyelesaikan masalah keputihan yg merunsingkan saya selama ini.Terimakasih V Sireh..


Testimoni 2
Alhamdullilah kerana V Sireh telah menyemarakkan semula perasaan saya yg semakin hambar utk melayan suami.Suami saya begitu terkejut dgn perubahan dan benar2 gembira.Payudara saya juga semakin montok .Tak sia2 saya mencuba V Sireh.Semoga rumahtangga saya semakin bahagia.


Testimoni 3
Saya sungguh berbangga kerana dengan mengamalkan V Sireh, hubungan saya dan pasangan semakin intim.Kami seperti pasangan yang baru di ijabkabulkan. Saya juga berjaya melaksanakan "tugas" dengan begitu berkualiti.Itu adalah luahan pasangan setelah saya mengamalkan V Sireh.Terimakasih kepada mereka yg mengenalkan V Sireh kpd saya.


Testimoni 4
Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak.Sebelum ini saya cukup sedih bila pasangan saya komen tidak cukup nikmat utk bersama kerana bahagian sulit semakin longgar.Kini , dia sungguh gembira bila merasakan satu "keajaiban" telah terjadi.Saya kini sungguh berbangga kerana hanya sebotol V Sireh telah membolehkan saya melaksanakan tanggung jawab dengan lebih sempurna.

Testimoni 5 – dari seorang suami
Saya sudah berkahwin dan ada 2 orang anak..Masalah yg saya hadapi ialah isteri saya semakin dingin.Ada aje alasan nya ....kekadang saya bengang juga dgn keadaan begitu..Maklumlah ...kami masing2 masih muda. Kami kawin atas dasar cinta sama cinta......bukan pilihan orang tua.Satu hari isteri saya datang mintak maaf.......dia kata...bukan dia buat2 begitu tapi dah tak rasa nak bersama...Pelik jugak saya memikirkan nya.Saya suruh dia ikhtiar tapi dia kata.....dia malu.Saya janji dgn dia.......saya cuba cari dan jika saya harap sangat dia mesti ikut apa saja saranan saya.Satu hari saya terjumpa satu website.....agak menarik...itu pasal saya terus order..Kini isteri saya sudah makan 2 botol...Betul kan...? Saya dapat rasakan perubahan ..Mungkin tuah saya juga .Saya pesan dengan isteri supaya terus mengamalkan V Sireh...Terimakasih puan kerana susah payah mengepos sehingga ke Sarawak.

Testimoni 6.
Saya telah mengambil V Sireh sebanyak 3 botol. Kesannya ?
Keputihan – sudah hilang sepenuhnya.
Haid Tidak Teratur – sekarang haid datang tepat pada waktunya.
Migrain - Beransur2 pulih. Cuma kena tahan sakit sedikit sewaktu proses baik pulih.Gastric – Telah pulih sepenuhnya. Cuma ketika proses baikpulih, asyik sendawa.
Bahagian Rahim - Denyutan diperut dapat dirasakan ~ mungkin V Sireh sedang membaikpulih sistem rahim.
Bila bersama suami, tidak lagi kecewa sebab kebanjiran sudah kering.
Daya Kemutan – Semakin baik. Sekarang ni tiada masalah untuk bersama dengan suami 3 kali seminggu. Sebelum ini kalau suami ajak bersama seminggu sekali pun saya cuba mengelak.
Bangun Pagi - dulu selalu susah bangun pagi tapi sejak amalkan V sireh, paling lewat 6.15am dah tersedar. Tak lah lagi terlewar tuk solat subuh.Pada yg baru membaca tu, cuba lah....lupakan yg lain. Terima kasih pada kawan-kawan yang memperkenalkan V Sireh, yg mana melalui bacaan atas testimoni kawan-kawan semua telah mendatangkan usaha saya utk suami yg dikasihi. V Sireh ~ membuatkan diriku lebih berharga.

Testimoni 7.
saya pun nak buat pengakuan tentang kelebihan V Sireh.
Permulaan minum ~ bahagian payudara memang sakit sedikit, tapi selepas 2-3 hari memang nampak perubahannya, nampak semakin padat.
Bahagian Rahim - rasa berdenyut. Perubahan yang lain pula badan memang rasa letih sangat, mungkin kesan sampingan untuk membaik pulih sistem dalam badan.
Lepas hampir sebulan saya mengambilnya, alhamdulillah badan tak letih lagi. Dan semasa bersama dengan suami, bukan main senyum lagi dia. Alhamdulillah, V Sireh menceriakan kembali rumah tangga saya.



Q&A
Pertanyaan mengenai V Sireh


Soalan :
Selepas mengambil V Sireh seperti yang dicadangkan selama sebulan, apakah sukatan yang dicadangkan untuk mengambil V Sireh secara berterusan?
Jawapan :
 selepas sebulan minum V Sireh secara consisten, amalkan 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman badan yang telah dibaikpulih oleh sepanjang sebulan pertama pengambilannya V Sireh..

Soalan :
Kalau lepas bersalin, bila boleh mula minum V Sireh? 
Jawapan : 
waktu yang paling selamat untuk ambil V sireh untuk orang dalam pantang bersalin adalah selepas beberapa hari bersalin. sebab di awal masa bersalin, tubuh badan kita tidak berapa kuat dan memang darah yang keluar pun banyak. ..jadi, V Sireh ni berfungsi untuk mengeluarkan saki baki darah kotor di penghujung nifas. 

Fakta ini saya dapat dari seorang pakar perubatan alternatif yang mengamalkan perubatan homeopati..sebab ada 9 bahan herba yang sangat kuat dalam satu botol V Sireh tu. kita hanya nak 'play safe'. sebab ini melibatkan kesihatan dan nyawa individu. tumpah darah yang banyak boleh menyebabkan kehilangan nyawa..tak boleh dibuat main-main. Jadi, paling selamat, ambil  pada minggu ketiga dalam pantang. ini bukan satu andaian..tapi ini penerangan yang diberikan oleh doktor tersebut. memang V Sireh ni bagus, tapi kita kena ambil dengan cara yang betul dan selamat.

Soalan :
Ibu yg sedang menyusukan anak boleh ke minum jus V Sireh ni? takut susu keringla....
Jawapan :
V Sireh ni boleh diambil seawal lepas bersalin.. takde masalah kalau nak ambik kalau menyusukan baby.. V Sireh ni tak panas, tak menjejaskan pengeluaran susu badan...


Soalan :
V Sireh ni ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan ke tidak?
Jawapan :
Pemakanan Kesihatan atau Minuman yg tidak dikelaskan dalam kategori ubatan tidak perlu kelulusan KKM. Tidak mengandungi dadah dan bukan UBAT.

Soalan :
Anak dara boleh ke minum V Sireh?
Jawapan :
Boleh... terutamanya pada mereka yang ada masalah seperti
 keputihan dan period tak teratur.

Soalan :
Kenapa V Sireh tak berkesan kepada sesetengah orang?
Jawapan :
Sebab yang paling utama V Sireh tak berkesan adalah kerana ni tak pernah membuat proses Detox. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap khasiat yang terkandung dalam V Sireh pada tahap optimum. Kebanyakan mereka yang telah melakukan detox dan mengambil semula V Sireh, telah memberikan komen yang positif.
Walau bagaimanapun, sekiranya setelah minum sebanyak 2 botol mengikut cara seperti yang disarankan dan tidak mendapat sebarang kesan positif, tidak perlulah teruskan pengambilan V Sireh ini kerana mungkin V Sireh ni tak sesuai atau serasi dengan anda.

Soalan :
Saya baru sahaja mengambil V Sireh, belumpun habis sebotol. Masalahnya bila bersama dengan suami bahagian kelamin saya terasa sangat sempit dan menyakitkan. Apa yang harus saya buat?
Jawapan :
Kurangkan dos. Sekiranya sebelum ini anda mengambil 2 sudu pagi, 2 sudu malam sehari, kurangkan kepada 1 sudu pagi dan 1 sudu malam.


Bagaimana ingin dapatkan V Sireh?
Jika Berminat untuk mencuba VSIREH JUS SIREH PREMIUM
boleh dapatkan di Chantekgojes.Blogspot.com
sms sahaja : 011 25 467 465

Harga : 
RM39 sebotol Semenanjung Malaysia
RM43 sebotol Sabah & Sarawak
FREE POSTAGE!!!!

PEMBELIAN 3 BOTOL :
RM100 SM FREE POSTAGE :)


OPTION BAGI YANG TIDAK SUKA PRODUK MINUMAN, KUNYAH TELAN ATAU JAMU
BOLEH DAPATKAN
MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY
klik link ATAU gambar  di bawah :
http://chantekgojes.blogspot.my/2016/08/miss-v-perfume-by-mollys-beauty.html
 MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY


Wednesday 15 June 2016

TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1. HILANGKAN DAKI DENGAN LANGKAH MUDAH DAN BERKESAN!!!



Assalamualaikum.. Salam Ramadhan :)

Raya dah nak dekat.. daki masih berbakul?
Nak cerahkan part yang gelap?

"Haa tu diaa..putih kau..kau ade cik jah? cik kiah? Kikiki.
takde kan..macam mane nak ade kalau muka saje putih
 tapi siku lutut celah pat pat sikut lipat hitam berdaki 😜😜.."


Jangan risau..toner peluntur daki kan ade..sekarang kalau nak putihk ta payah susah..guna saje toner peluntur daki 3 in 1..berkesan dalam 1 minit sahaja..testimoni bukan tipu..bukan edit..bukan bayar tapi kerelaan pembeli bila dah puas hati. Dengan senang hati dia kongsi hasil penggunaan..
Dengan toner peluntur daki anda tak perlu risau lagi..
Cuma titis dan sental sahaja..sekali guna dah cerah..


TONER PELUNTUR DAKI 3IN1.
PELUNTUR DAKI TERBAIK 2016!


JOM HILANGKAN DAKI-DAKI PADA TUBUH BADAN
 SEBELUM KETIBAAN HARI RAYA NANTI.. :)



Nak Bermanja Tapi Kulit Berdaki?😣
Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..
set hilangkan kulit gelap, kusam dan berdaki..
Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit😘😘

HARGA TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1
RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE :)


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!
PELUNTUR DAKI YANG TERLARIS DIPASARAN!!!



Mengandungi :
1.Toner peluntur
2.Under arm scrub
3.Bleaching cream

Fungsi Utama :
👍Membantu menghilangkan daki pada bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
👍Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
👍Hasil dapat dilihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
👍Menghilangkan hitam-hitam yang tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha, leher dan siku
👍Menghaluskan dan mencegah kulit pecah-pecah pada siku kaki.

Diperbuat daripada :
- Ekstrak betik
- minyak zaitun
- tawas
- olive oil



HARGA TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1
RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE :)


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!
PELUNTUR DAKI YANG TERLARIS DIPASARAN!!!




Petua nak hilangkan daki?
Jangan lupa
titik-titik sental
sental-sental putih.
Laku keras macam batu.






Mengandungi :
1.Toner peluntur
2.Under arm scrub
3.Bleaching cream




CARA MENGGUNAKAN TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1




Cara guna :
1) Sapukan TONER PELUNTUR DAKI sebelum mandi,bersihkan tempat berdaki menggunakan kapas
2) Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi

3) Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain..


TESTIMONI
TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1


Perrgh terbaik !! Testimoni ta minta tp dapat..produk baik bagus berkesan memang begini..testimoni pengguna seakan ta putus setiap hari..ha la..pengguna da semakin ramai..bila da guna puas hati dengan sendiri sudi share testimoni..



Barang baik tak perlu nak cerita panjang..testimoni dah cukup untuk buktikan toner peluntur daki bukan produk low class!..
Beza tangan kiri dan kanan..sebelum guna dan selepas guna..
DIINGATKAN!!!
Tiada unsur penipuan testimoni untuk lariskan produk..
tiada yang benar melainkan yang benar-benar belaka..



"Haa tu diaa..putih kau..kau ade cik jah? cik kiah? Kikiki.
takde kan..macam mane nak ade kalau muka saje putih
 tapi siku lutut celah pat pat sikut lipat hitam berdaki 😜😜.."
Jangan risau..toner peluntur daki kan ade..sekarang kalau nak putihk ta payah susah..guna saje toner peluntur daki 3 in 1..berkesan dalam 1 minit sahaja..testimoni bukan tipu..bukan edit..bukan bayar tapi kerelaan pembeli bila dah puas hati. Dengan senang hati dia kongsi hasil penggunaan..


Produk baik ta perlu hurai panjang..
Testimoni tak perlu upah orang tu upah orang ni untuk 'kaburi' mata pembeli!
Daki yg terkumpul setelah guna toner peluntur daki..
Baru sekali guna..


HARGA TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1
RM60 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE :)


SMS SAHAJA : 011 25 467 465 
CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!
PELUNTUR DAKI YANG TERLARIS DIPASARAN!!!



CUBA LAH SENDIRI. BARU TAHU :)
SELAMAT MEMBELI.

Friday 19 February 2016

AMIRNA PILLS : Formula Ajaib Ratusan Tahun Untuk Kebaikan Wanita

ASSALAMUALAIKUM GOJES :)

NI SEBAGAI ALTERNATIF LAIN UNUK RAWATAN MASALAH WANITA :)


Amirna Plus Tablet yang dikenali sebagai Amirna Pills merupakan  makanan kesihatan yang ajaib berasaskan formula yang terbukti  berkesan memulihkan jutaan wanita sejak 100 tahun yang lalu.




Di komersialkan bersesuaian dengan peredaran zaman untuk kebaikan wanita sedunia .

AMIRNA PILLS
RM45 SEBOTOL(
32BIJI)
FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA

-SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG.




Disahkan 'Halal' oleh JAKIM dan diiktiraf sebagai produk yang bersih dan bebas dari bahan terlarang.

Melepasi ujian ketat IMR (Institute Medical Research) Malaysia .

Diluluskan oleh  Kementerian Kesihatan Malaysia dan didaftarkan        
(KKM Reg : MAL15060023TC / Amirna Pills)



Proses pembuatan yang bersih dan mematuhi etika pemprosesan produk secara ISLAM.

Diadun dari herba terpilih yang segar, terdiri dari daun sirih,buah manjakani,akar-akar kayu,kacip fatimah dan bunga pakma.

Terbukti berupaya memulihkan lebih dari 10 jenis penyakit / masalah utama wanita.

Dipercayai dan terbukti berkesan malah menjadi buruan dan idaman wanita sejak dahulu.


 Terbukti Memulihkan :

  Keputihan   (Candidiasis Vaginal)
  Sengugut   (Dysmenorrhoea)
  Merapatkan pangkal rahim atau faraj wanita.
  Membantu percepatkan proses pemulihan wanita selepas bersalin.
  Meningkatkan nafsu seks  wanita.
  Melancarkan peredaran haid.
  Meningkatkan / merangsang pengeluaran susu untuk ibu yg menyusukan bayi.
  Mengatasi masalah Buasir  (Haemorrhoid)
  Memantapkan payu dara  (Gebu & Montok)
  Mengatasi masalah urat saraf,sakit-sakit badan,tumit kaki dan lutut.
  Membekalkan tenaga kepada wanita untuk kekal cergas sepanjang hari.

(BOLEH BACA SOALAN DAN JAWAPAN KAT BAWAH SEKALI. MANA TAHU JUMPA APA YANG GOJES NAK TAHU :)




KETERANGAN & CARA PENGGUNAAN

1.Penyakit keputihan  (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal  Candidiasis) 
ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina. Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut  diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri  pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang-  kadang diikuti oleh pendarahan.Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian  rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme.

-Makan 1 biji 3 kali sehari (minima 2 minggu )
-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam.
   (Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)


2.Senggugut (Dysmenorrhoea)
Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid. kesakitan sengugut primer  oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
 (Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)


3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj
Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia.
Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu.
Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).
Prosedur forseps juga boleh menyebabkan trauma pada faraj kerana ia membabitkan guntingan episiotomi yang lebih panjang. Trauma yang dialami  seperti koyakan pada faraj, koyakan pada serviks dan keadaan otot dubur serta permukaan dalaman dubur juga mempengaruhi keadaan ini.Untuk merapat dan mengembalikannya –

-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)


4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)
Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.
Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit.
Armina Plus Tablet mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)


5.Rawatan Selepas Bersalin
Trauma dengan proses kelahiran – Bayi yang keluar melalui vagina wanita akan menyebabkan tisu vagina yang lembut luka. Apatah lagi, yang digunting (episiotomi) dan dijahit. Luka ini akan mengambil masa sehingga berminggu-minggu untuk sembuh sepenuhnya.

Perubahan hormon dan emosi – Kelahiran anak akan membawa perubahan yang besar dalam hidup. Penjagaan anak dan proses berpantang akan sedikit sebanyak membawa tekanan emosi kepada ibu. Ditambah lagi dengan perubahan hormon yang akan mempengaruhi emosi dan keinginan seksual ibu.

Perubahan fizikal – Jarang wanita lepas bersalin merasa seksi kerana bentuk fizikal yang mengalami perubahan ketara seperti tubuh yang makin berisi, menggeleber, kulit perut merekah dan badan berjerawat. Ibu merasakan dirinya tidak menarik lagi.

Masalah Kelonggaran Faraj :Kawasan faraj juga menjadi longgar dan otot di kawasan berkenaan menjadi lemah dan keadaan akan berterusan jika rawatan yang sepatutnya tidak diambil.

Amirna  :membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap  dan membuang kotoran/toxin  yang terdapat serta  memulihkan se-sel yang rosak.

      -Makan 1 biji 3 kali sehari
      (Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)


6)Meningkatkan Kepuasan Seksual
Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi.
Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak.
Amirna plus tablet mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)


7)Membersihkan faraj selepas pantang atau haid
Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan.
Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain.
Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti  span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)

Mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut dan sengal-sengal badan)

Menambahkan susu ibu yang menyusu.

Memulihkan sistem badan wanita menjadikan mereka lebih sihat,bertenaga dan cergas.


8)Buasir (haemorrhoid)
Buasir atau hemoroid adalah penyakit yang terjadi pada bahagian dubur. Penyakit ini dapat dikesan apabila saluran dubur membengkak. Ianya boleh berlaku sama ada di dalam dubur atau di kawasan luar. Biasanya pesakit akan berasa sakit kesan tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit.

Bengkak itu terjadi disebabkan oleh pengembangan saluran darah pada sel-sel yang melapisi saluran dubur. Selain bengkak pada saluran dubur, pendarahan semasa membuang air besar juga terjadi disebabkan oleh
luka apabila najis keras bergesel dengan buasir.

BAGAIMANA BUASIR TERJADI

Buasir merujuk kepada urat darah di dalam dinding dubur. Kedudukannya berada di bawah selaput lendir iaitu lapisan dubur yang paling dalam. Tekanan berlebihan di bahagian rektum menyebabkan dinding vena darah teregang dan membonjol, kadangkala boleh pecah, menyebabkan buasir.

Di dalam saluran dubur manusia terdapat kusyen vaskular di antara anus dengan rektum bawah, menjadikan otot-otot dubur menjadi elastik atau kenyal.

Apabila seseorang mengalami sembelit dan cuba meneran najis yang mengeras di dalam kolon dengan kuat ketika membuang air besar, struktur ini akan membengkak.

Lama-kelamaan ia menjadi kurang memberi dan akhirnya terjulur keluar daripada dubur bersama darah yang berwarna merah cerah yang menitis, tersembur atau meninggalkan kesannya apabila dikesat tisu tandas.

Walaupun pendarahan dan sembelit dilihat sebagai gejala utama buasir, cirit-birit juga boleh menjadi puncanya. Pendarahan yang berlaku daripada dubur tidak semestinya buasir tetapi boleh jadi petunjuk kepada lain-lain penyakit yang lebih serius seperti kanser kolorektal.

-Amirna Pills dengan kandungan herbanya mampu membantu menguatkan otot dubur dan mengecutkan bahagian bengkak.Ia juga membantu sistem pencernaan supaya najis lembut dan mengelakkan sembelit (constipation) yang merupakan salah satu penyebab utama Buasir.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)
-Masukkan kedalam lubang dubur selama 6 jam- 1 minggu sekali




SOAL JAWAB SOALAN RUTIN 

MENGENAI AMIRNA PILLS


Soalan :S
Jawapan :J

S1: Apakah amirna pills?
J1: Amirna Pills ialah produk herba yang diadun menggunakan formula  warisan asli traditional Melayu  yang telah terbukti kebekesanannya memulihkan lebih dari 10 masalah wanita sejak 100 tahun dahulu.

S2:Tolong ceritakan secara ringkas sejarah Amirna Pills?
J2: Adunan herba ini wujud lebih dari 100 tahun dahulu dan direkodkan bermula tahun 1913.Diwarisi secara turun temurun oleh keluarga Mr Amran Bin Othman dari Pendang kedah.Digunakan sebagai ubatan utama oleh pengamal perubatan traditional sejak dahulu lagi terutama bidan kampung yang menggunakan sebagai  ‘supplement’yang mempercepatkan pemulihan wanita selepas bersalin.Terbukti dan mendapat pengiktirafan masyarakat khususnya di Negeri Kedah .Dikomersial kan bermula tahun 2013 dan mendapat pengiktirafan penuh pada tahun 2015 oleh Kementerian kesihatan Malaysia dan badan-badan pengiktirafan ubatan herba di Malaysia.

S3:Sila perincikan bahan yang terdapat didalam rumusan Amirna Pills.
J3:Secara asas hanya 3 bahan utama yang digunakan iaitu manjakani/(Fructus) Helicteres Isora sebanyak 30mg,lemuju /(Semen) Trachyspermum Ammi  30mg dan cabai pintai/(Fructus) Quercus Infectoria  30mg yang dicampur dengan air (Aqua) sebanyak 5%.

S3:Apakah khasiat Amirna Pills?
J3:Secara asas umum mengetahui khasiat manjakani yang mampu menguatkan otot rahim wanita dan menguncupkan saluran /pangkal rahim wanita.Setelah diadunkan dengan 2 herba lagi yang mempunyai beberapa kebaikan tersendiri hasilnya amat mengagumkan dan terbukti secara praktikal digunakan keatas 10 masalah utama wanita :

S4:Adakah Amirna Pills diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia  atau mana-mana badan yang membuat kawalan keatas produk ubatan /makanan kesihatan?
J4:Amirna Pills telah melalui proses penyelidikan dan penapisan yang panjang sebelum mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.Mendapat kelulusan penuh pada tahun 2015 dan didaftarkan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal kebangsaan (National Pharmaceutical)  dengan nombor siri MAL15060023TC dibawah akta kawalan perubatan herba Malaysia.Juga diiktiraf halal oleh JAKIM dan beberapa agensi kerajaan yang lain termasuk MARA  dan KEDA.

S5:Bagaimana sambutan pengguna terhadap Amirna Pills dan pendapat pengguna mengenai produk ini?
J5:Amirna Pills telah begitu lama didalam pasaran seperti yang telah diterangkan tadi iaitu melebihi 100 tahun atau pada tahun 1913 cuma  ianya diedarkan  tanpa nama spesifik  .Pada peringkat awal pengkomersialan Amirna Pills diperkenalkan dengan nama Amirna Plus tablet sebelum diberi nama Amirna Pills atas arahan dan permintaan Kementerian Kesihatan Malaysia.
Sambutan sangat luar biasa sejak dahulu kerana keberkesanannya.Pada awal pengkomersialan Amirna Pills yang dikenali sebagai Amirna Plus Tablet telah pun terjual melebihi 100,000 dozen di seluruh Malaysia termasuk  sabah dan sarawak dan diluar negara seperti Singapura ,Filipina,Indonesia,Thailand  dan Dubai.
Maklumbalas  dari 99.9% pengguna ternyata amat luar biasa dan ratusan testimoni diterima  setiap hari yang boleh dilihat di facebook dan dipaparkan di laman web syarikat www.amirnaplus.net.
Pengguna nyata sangat berpuas hati dan terbukti dengan pembelian ulangan dari mereka.

 S6:Menurut tuan keberkesanan Amirna Pills yg utama  adalah untuk masalah keputihan dan sengugut yang  merupakan masalah utama dan hampir setiap wanita pernah mengalaminya.Tolong jelaskan?
J6. Seperti yang saya jelaskan tadi Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis)
Merupakan masalah rutin hampir 90% wanita melebihi umur 17 tahun yang berlaku secara berkala.
ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina. Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut  diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri  pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang-  kadang diikuti oleh pendarahan.Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian  rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme.

Sengugut (Dysmenorrhoea)  pula merupakan,      
Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid. kesakitan sengugut primer  oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.Pengambilan ubat tahan sakit kimia yang kerap akan memberi kesan jangka panjang yang buruk terhadap buah pinggang dan perut  dan menyebabkan penyakit seperti peptic ulcer dan renal failure.
Amirna Pills merupakan pilihan terbaik mengatasi masalah ini tanpa kesan sampingan dan memulihkan secara semulajadi tanpa kesan memudaratkan.


S7:Selain masalah Keputihan dan sengugut adakah Amirna Pills mempunyai khasiat lain yang terbukti berkesan?
J7: Amirna pills sangat berkesan Merapatkan pangkal rahim atau faraj wanita,  Membantu mempercepatkan proses  selepas bersalin,meningkatkan nafsu seks  wanita,  Melancarkan peredaran haid,meningkatkan / merangsang pengeluaran susu  untuk ibu yg menyusukan bayi,  Mengatasi masalah Buasir  (Haemorrhoid),  Memantapkan payu dara  (Gebu & Montok),mengatasi masalah urat saraf,sakit-sakit badan,tumit  , kaki dan lutut dan membekalkan tenaga kepada wanita untuk kekal cergas sepanjang hari.

S8:Adakah Amirna Pills mempunyai kesan sampingan?
J8:Amirna Pills seperti yang diketahui adalah 100% herba tanpa bahan tambahan seperti pengawet atau bahan kimia perangsang.Malah tidak mengandungi steroid dan ini telah pun disahkan oleh KKM.Sepanjang ia digunakan tidak terdapat sebarang kesan sampingan atau tindak balas buruk yang berlaku dan ini direkodkan lebih 100 tahun kewujudannya.

S9:Tolong terangkan bagaimana cara pengambilan yang betul bagi mendapatkan khasiat maksima dari produk ini.
J9:Walaupun dengan 1 atau biji pengambilan awal pengguna boleh merasai kesannya malah ada yang terus pulih namun terbaik ia diamalkan secara berterusan sebanyak 1 biji sekali makan dengan 3 kali sehari sehari untuk tempoh minima 2 minggu hingga 1 bulan.Pengambilan berterusan amat digalakkan bagi mengekalkan tahap kesihatan yang maksimum sepanjang masa.

S10:Berapakah harga Amirna Pills dipasaran dan dimana ianya boleh didapati atau dibeli?
J10:Harga pasaran Amirna Pills hanya RM45.00 sebotol dan boleh dibeli di semua farmasi,pasaraya, toko-toko ubat ,kios dan agent-agent  persendirian yang mengedarkan produk kami.

S11:Berapakah kandungan Amirna sebotol dan adakah ia mencukupi untuk pemulihan sesuatu penyakit.
J11:Terdapat 32 biji pil didalam satu botol Amirna Pills dan mencukupi untuk bekalan 10 ke 11 hari dengan cara pemakanan yang dianjurkan.Keberkesanan bergantung kepada jenis masalah yang dihadapi dan tempoh masalah itu berlaku (tahap kritikal).Untuk masalah ringan seperti sakit urat dan sengugut 1 botol sudah lebih dari mencukupi.

S12:Dimana produk ini dibuat dan dihasilkan?
S12:Produk ini dihasilkan di kilang Amirna Pills di alamat No.13,IKS KEDA ,Sungai Bongkok,08300 Gurun, Kedah Darul Aman,Malaysia.3,IKS KEDA ,Sungai Bongkok,08300 Gurun, Kedah Darul Aman,Malaysia.

S13:Adakah pihak syarikat memerlukan pengedar untuk memasarkan produk Amirna Pills?
J13:Ya,kami mengalu-alukan individu,syarikat,pemborong atau farmasi yang ingin mengedarkan produk Amirna Pills.Pihak syarikat menyediakan keuntungan yang tinggi menghampiri margin 100% berdasarkan kuantiti yang dibeli oleh peniaga/pengedar.

S:Adakah pihak syarikat akan menaikkan harga di masa hadapan?
J:Bergantung kepada harga pasaran bahan mentah tetapi buat masa terdekat tidak ada sebab untuk pihak kami (Amirna Pills) menaikkan harga.

S:Adakah pihak syarikat akan mengeluarkan produk baru selepas ini ?
J:Beberapa formula sedang dalam kajian pihak kami dan berkemungkinan akan dijenamakan nanti.Pihak Amirna Pills akan mengumumkan nanti.

S:Kenapa pihak syarikat mengeluarkan hanya satu produk dan melakukan pemasaran secara besar-besaran?
J:Pihak syarikat mengkomersialkan satu produk sahaja memandangkan Amirna Pills memang sudah terbukti keberkesanannya dan mendapat permintaan yang sangat tinggi dan luar biasa secara berterusan.Dengan pengkomersialan ini memudahkan pengguna mendapatkan bekalan ini dengan mudah dimana sahaja.

S18:Setakat ini berapakah  statistik jualan syarikat?
J18:Setakat pengkomersialan Amirna Pills telah dijual melebihi 100,000 dozen di Malaysia dan diluar negara.

S20:Boleh tuan terangkan misi atau vision syarikat untuk masa hadapan ?
J20:Amirna Pill mempunyai matlamat untuk memasarkan produk ini keseluruh dunia  bagi menyebarkan kebaikan /khasiatnya kepada semua wanita .kami juga akan mengeluarkan beberapa produk baru pada masa hadapan dengan formula  dan khasiat yang luar biasa berasakan herba 100%.

S22:Tuan ada menyatakan produk ini akan berlaku pembelian ulangan oleh pengguna.Adakah produk ini kurang berkesan atau apakah yang dimaksudkan oleh pihak tuan.Tolong Jelaskan.
J22:Pembelian ulangan berlaku hanya jika produk berkesan.Inilah yang berlaku kepada amirna pills.Pengguna yang mempunyai pengalaman menggunakannya akan terus membeli untuk mendapatkan khasiatnya secara berterusan dan mencadangkan kepada ahli keluarga dan rakan-rakan mereka.

S:Dengan lambakan produk makanan dan kesihatan dalam pasaran pada masa ini adakah pihak tuan mampu bersaing ?
J:Jika dikira dari sejarah Amirna Pills telah wujud dan dipercayai pengguna lebih 100 tahun malah sebelum kebanyakan produk lain dipasaran wujud.Pengguna yang biasa menggunakannya tahu apa perbezaannya.Apa yang kami perlu lakukan ialah terus memperkenalkan dan memberi pengalaman pengguna mencubanya sendiri.

S:Jika carian diinternet dilakukan tedapat ramai pengguna memberi maklum balas positif.Adakah sekadar gimik atau provokasi ?Boleh tuan jelaskan.
J:Semua  testimoni yang wujud di internet adalah benar dan penyataan sendiri oleh pengguna yang kagum dengan keberkesan Amirna Pills.

S:Terdapat laporan wujud produk Amirna tiruan dalam pasaran.Bagaimana untuk membezakan bagi mendapatkan Amirna Pills yang asli.
J:Produk tiruan wujud dan dikenal pasti di Sabah dan sarawak dan dijual pada harga yang murah iaitu RM5.00 sebotol.Untuk membezakan sangat mudah kerana terdapat terlalu byk perbezaan.Cara yg paling mudah  untuk mengenalpasti, semua produk tiruan tidak dicetak no MAL pada label malah tidak mempunyai hologram.Untuk lebih detail rujuk website kami www.amirnaplus.net.

S:Ramai bertanya adakah wanita sahaja boleh mengambil Amirna Pills untuk kesihatan mereka.Adakah kaum lelaki boleh menggunakannya? Jika ada tolong jelaskan khasiat yang boleh
Perolehi.
J:Amirna Pills dikomersialkan untuk wanita memandangkan 70% khasiatnya untuk golongan ini.Amirna Pills boleh digunakan oleh kaum lelaki juga bagi membekalkan tenaga,memulihkan buasir dan menghilangkan sakit-sakit urat,kaki,lutut dan sendi.


S:Kenapa pihak tuan begitu yakin akan mendapat sokongan pengguna secara berterusan?
J:Kami di Amirna Pills yakin pengguna akan membeli secara berterusan kerana keberkesanannya,harganya  yang murah dan kemudahan untuk mendapatkannya.


S:Kebiasaan yang kita  lihat tidak banyak produk kesihatan mampu bertahan dalam pasaran.Apa yang menyebabkan Amirna Pills boleh kekal dipasaran?
J:Amirna Pills mampu bertahan dan dipasarkan kerana produk ini mempunyai kualiti sendiri dengan harga yang mampu milik.Amirna Pills juga mempunyai ramai pengguna setia  yang berpengalaman menggunakannya dan ini terbukti  lebih dari 100 tahun bermula tahun 1913.

S:Pesanan terakhir untuk pengguna-pengguna diluar sana .
J:Pepatah Melayu ada mengatakan ‘Tak kenal maka tak cinta’.Jadi anda perlu mendapatkan produk Amirna Pills hari ini juga.Rasai pengalaman pemulihan dan khasiatnya sendiri.Kami jamin anda akan berpuas hati.In Sha Allah.

AMIRNA PILLS
RM45 SEBOTOL(32BIJI)
FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA

-SMS SAHAJA : 011 25 467 465 SEKARANG.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OPTION BAGI YANG TIDAK SUKA PRODUK
MINUMAN, KUNYAH, TELAN, SABUN ATAU JAMU
BOLEH DAPATKAN
MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY
klik link ATAU gambar  di bawah :
http://chantekgojes.blogspot.my/2016/08/miss-v-perfume-by-mollys-beauty.html

 MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~